≫ 

Luna rekla da nije ljubavnica jer je sa Slobom bila pred njegovom ženom, Kija počela da se smeje, a onda je Zorica poklopila jednom rečenicom! (VIDEO)

- Bolje da ćutiš... - rekao joj je tiho Sloba preko stola Luni, u želji da joj skrene pažnju na ono što je rekla, ali ona nije smatrala da je izgovorila bilo šta neprimereno

  • 99
Luna, Kija i Zorica,Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

Prethodne noći u Zadrugu je ušla voditeljka Dušica Jakovljević, kako bi zadrugarima postavila pitanja gledalaca, što je već devet meseci zakazano za sredu veče.

Mnoga pitanja postavljena su Luni Đogani, a jedno od njih glasilo je ovako:

- Zar ne vidiš koliko si providna i smešna u svojim izjavama za stolom da ste raskinuli i da te Sloba ne interesuje, a celu noć ga uhodiš i pratiš do WC-a, Hotela i Paba?

Kija šokirana Slobinim razgovorom sa majkom otkrila šta misli koji je Draginjin krajnji cilj i zašto joj ona smeta (VIDEO)

- Da, ja ga uhodim... Sloba i ja jesmo raskinuli još pre mesec dana. To što smo mi odlučili da budemo u dobrim odnosima, što razgovaramo lepo, što se ne svađamo, što pričamo o stvarima koje nisu vezane za rijaliti i što nismo na krv i nož, ne znači da smo mi bilo šta ovde fejkirali ili da smo opet zajedno! Ja ne želim da sa osobom sa kojom sam bila ovde osam meseci, pričala o svemu... Moj tata mi je u pozivu rekao da mi je Sloba jedini prijatelj ovde!

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Istina je da se moje emocije nisu ugasile, ne mogu tako brzo, ali mi ne radimo ništa loše. Sve zavisi od toga da li ćemo mi biti dobri ili ne. Kad nismo dobri oni slave!

- Da, život nam zavisi od vas dvoje! - ironično joj je rekla Miljana.

- Što se mene tiče ja ću sa Slobom biti do kraja ovde kao što sam i sada. Tako želim i neće mi to niko zabraniti, mogu da komentarišu šta god hoće! To za Zadrugoviziju, ja sam budala što sam se uopšte primila na komentare ljudi. Mogu da pričaju "ljubavnica" i tako to, oni znaju da ja nisam bila ovde ljubavnica, videli su to svojim očima - rekla je Đoganijeva.

Prvo oglašavanje Luninog bivšeg dečka! Srđan poslao saopštenje za javnost i demantovao sve što je Đoganijeva pričala o njihovoj vezi (FOTO)

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ljubavnica je nešto sasvim drugo! Jeste kao etiketa, on ima ženu, ali ja njemu nisam bila ljubavnica. On zna, znaju ljudi napolju, i ja znam da nisam! Možete samo da pričate, da se smejete, jer ste zlobni i nemate svoje živote!

- Jeste... Ljubavnica je nivo za švalerku! - poklopila ju je Zorica.

Anabela se oglasila nakon žestokih izjava Luninog bivšeg, a to kako ga je nazvala mu se nimalo neće svideti!

Miljana i Zorica, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da, ja sam baš bila švalerka! Tu je žena pred kojom se ljubio sa mnom i bio sa mnom! - rekla je Luna.

- Je l'? A vi se javno ponosite što ste javno to uradili? - pitala je Zorica.

Ana i Kija šokirano su slušale izlaganje, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Da! - rekli su i Luna i Sloba.

- Ljubavnica je neko ko se krije, da se ne zna da si sa njom tamo negde napolju. Ja sam bila javno ovde sa njim, pred ženom sam bila sa njim, tako da... Možete samo da se tešite time što pričate da sam bila ljubavnica! - šokirala je Luna izjavom.

- Bolje da ćutiš... - rekao joj je tiho Sloba preko stola, očigledno shvatajući šta je izgovorila.

I Slobodana je bilo blam ove izjave, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta sam sad pogrešno rekla?! Nemoj ti da me ućutkuješ! - rekla mu je Đoganijeva.

Ovo je bolelo: Aca Živanović otkrio šta oseća prema Ani Korać, a onda brutalno isprozivao Slobu Radanovića:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • $

    7. jun 2018 | 10:33

    Da je Sloba pokusavao da se pomiri sa Kijom dok je u "vezi" sa Lunom onda bi Luna bila ljubavnica. Ali on je ostavio Kiju i nije nista hteo sa njom vec sa Lunom. To ljubavnica nije. Isto kao sto ovo izmedju Kije i Slobe odavno vec nije brak. Kao sto je Luna teorijski gledano ljubavnica, tako su i Kija i Sloba u braku. Ali u praksi je skroz drugacije.

  • Tz

    7. jun 2018 | 10:58

    Mene je blam od svega ali se ne stidim nicega, samo je jedna u nizu odvala Lune Djogani.

  • sandra

    7. jun 2018 | 15:17

    Sta reci, ali je meni naprosto zao ove jadne mlade zene. Tako rano dobiti epitet ljubavnice je strasno, a ona jos uvek misli da nije. Jos je alarmantnije da ona misli da nije ljubavnica jer javno vodi ljubav pred suprugom njenog ljubavnika?! Primernije bi bilo da samo cuti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA