≫ 

Čuveni srpski trener se oglasio posle skandaloznog snimka na kojem pominje Kiju: "Smešteno mi je!"

- Sada vam javno kažem, bez obzira što nisam ništa rekao za tu dotičnu damu, ja se izvinjavam što su uzlopotrebili njeno i moje ime - rekao je Milan Živadinović

  • 18

Milan Živadinović tvrdi da mu je nameštena cela situacija vezano za šokantan snimak koji kruži društvenim mrežama, u kojem je, naizgled pomenuo i učesnicu "Zaduge" Kiju Kockar.

- Ova mala...od onog mandova ćerka, čuvena Kija, letačica jedna...najveće droplje na svetu su te jadovke. Ja sam ih sve j*bao! K*raju se neviđeno! U tramvaju bi se k*rale i držale za kvaku. A to je sad hit - rekao je Živadinović na snimku.

Pogledajte snimak:

Tim povodom, kontaktirali smo čuvenog srpskog trenera koji tvrdi da mu je namešteno.

- To su najobičnije nameštene stvari. Niti poznajem, niti gledam, niti me interesuje ti neki prozaični likovi koji igraju u rijalitiju. Jednostavno, smešteno mi je od strane pojedinaca. Ima dvojica na koje sumnjam. Jedan koga sam najurio iz tima, a poznaje se u tu novu metodiku snimanja i svega toga, i jednostavno hoće da devalviraju ovo treće mesto (Živadinović je na umetničkom fudbalskom reprezentacijom Srbije osvojio bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu u Moskvi, prim.aut)...  Ja sam čovek iz sporta, ne čovek iz estrade. Isuviše godina imam da ja pominjem neke osobe. Ja sam toliko hrabar da bi Vam odmah rekao, to je to. Ali, kunem Vam se u sve na svetu da nema veze - rekao je Živadinović i nastavlja:

- Sada vam javno kažem, bez obzira što nisam ništa rekao za tu dotičnu damu, ja se izvinjavam što su uzlopotrebili njeno i moje ime. Ništa više... - rekao je trener.

Milan Živadinović Printskrin: Youtube/Balkan Info

Zatim je dodao:

- Da sada, kada smo osvojili treće mesto, znači plasman koja nijedna reprezentacija u zadnjih 25 godina nije osvojila. Slušajte, tu je jedan Kusturica, tu su igrači. Ali ima neki tu i tamo, problematičnih tipusa koje sam ja jednostavno sklanjao, jer nisam voleo da se pije i ne dam da se pije, ali da Vam kažem, umesto da se piše o najvećem uspehu, bronzana medalja na svetu. Oni hoće da naprave da je jedan Živadinović Milan objekat za intrige i primer kako ne treba da se ponaša. Valjda ja za svoje 73 godine nemam nijedan eksces, nijednu tuču, nijednu problematičnu situaciju - naglasio je između ostalog Živadinović.

VIDEO: Tijana Ajfon: Cela Srbija voli Kiju, ali ne smeju da kažu od ove male nakazice

(V.Đ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rora

    9. jun 2018 | 14:22

    To mora da je Anabelino maslo!

  • golman

    9. jun 2018 | 15:37

    Izlapeli cica. Misli da moze pljuje nekoga tek tako. Doslo mu iz dupeta u glavu da zbog toga sto je rekao moze da popije ozbiljnu tuzbu,pa sad kao namestili su mi.

  • Ana

    9. jun 2018 | 18:27

    Tužiti gospodina...to je sad hit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA