≫ 

Pušten snimak na kom Luna pljuje Kiju i flertuje sa Markom: Sloba poludeo, izbila neviđena svađa! (VIDEO)

Sloba je jasno video šta se dogodilo između Lune i Marka, kao i šta je Đoganijeva rekla za njegovu ženu Kiju Kockar

  • 88
Sloba gleda snimak, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

Nakon što je održana poslednja žurka u Beloj kući, između Lune Đogani i Slobodana Radanovića je došlo do žestoke svađe, a nakon što je Luna pokušala Slobu da napravi ljubomornim sa Markom Miljkovićem, fizički je nasrnula i nanela povrede Radanoviću.

Iako su dan nakon toga, tokom emisije "Pitanja gledalaca", upravo gledaoci bili ti koji su se interesovali za Lunino muvanje ali i poljubac sa Marko, kao i ogovaranje Kristine Kije Kockar, zakonite supruge njenog bivšeg dečka Slobodana Radanovića, Luna je demantovala da se bilo šta od toga desilo.

Međutim, u noći četvrtak na petak ukućani su imali priliku da odgledaju video-snimke koji svedoče šta se zapravo desilo te večeri, kako oni ne bi poricali šta su govorili jedni o drugima. Na snimku se jasno vidi da je Luna rekla da je "bolja u svakom smislu od Kije", što je ona poricala, kao i to da je Marka zvala da dođe do nje dok su bili u Kazinu.

Sloba gleda snimak, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

- Izvini Kristina, ne sećam se sam da sam to rekla, da sam bolja od nje u svakom smislu. verovatno sam to rekla da bih bila bitna. To nije moj stil, ali ovo je dokaz da ja kada popijem kažem neke stvari kojih se više i ne sećam što nije za pohvalu. Ali moram da kažem da sam ja to veče popila, da mi je stvarno bilo prelepo. Po meni, pre onoga sa Slobom nisam ništa loše radila. Bila sam kul, popila sam zezala sam se. Popila sam onako da mi bude lepo. Većina nas je popila tako da nam bude lepo. Poslednja žurka je bila u pitanju. Što se tiče Marka na početku prvi klip koji je bio, Marko video si da si mi pokazao srednji prst da nisam slagala. On je meni prišao i pitao da idemo do šanka da popijemo piće, ja sma rekla da ne mogu. Ali bila sam kul, rekla sam mu ostaću ovde da igram ispred ogledala on je rekao ma ajde, ja sam rekla ne, ne i on mi je pokazao srednji prst. Ja sam prišla rekla mu ne možeš tako sa mnom i on se okrenuo i opet nasmejao. Mislim da je rekao izvini, ne sećam se - pričala je Luna.

Luna, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti si rekla da si mu rekla dođi da popiješ piće i da ti je on pokazao ku*ac u tom fazonu - ubacio se Sloba.

- Ne nisam to rekla - pravdala se Luna dok su se ostali zadrugari nasmejali.

- Nisam rekla dođi, znam šta sam rekla jer sam htela da budem sama. Namerno sam stala sa strane da bih bila sama. Čak je i Marija Ana bila pored mene pa sam se sklonila i od nje, ona zna zašto. Ona mi je prilazila više puta. Zato što sam htela da budem sama, nisam želela da dođe do čega je već došlo. Tako ja volim kad popijem da se gledam u ogledalo i da igram sama sa sobom, to je neki moj trip. On je meni prišao to mi je uradio, posle mi je rekao izvini.  Ja sam napravila tu facu šmekeru, iskreno iznervirao me je stvarno me je iznervirao. Onda drugi klip je bio o Slobi pričali smo mnogo više ali pušten je samo jedan deo ovako za nas dvoje. Tu sam rekla da ja njega volim, da je on izabrao nju, tu sma rekla da sam ja bolja od nje i nasmejala sam se. To je bila samo šala. Onda je Marko rekao nemoj samo da Sloba bude ljubomoran, ja sam rekla nema šta da bude ljubomoran mi nismo zajedno ja ne radim ništa loše. Onda sam mu rekla da dečko ne pomisli da tamo sedim sa njim samo zbog Slobe. Rekla sam mu ti si meni stvarno drag, i prijaš mi i volim da priam  sa tobom, to sam mu rekla. Prija mi tvoje društvo, to sam rekla da dečko ne pomisli da sma ja tu sa njim sela, uopšte nije bila to poenta. Da se ne oseća on nešto tu kao neki debil - pričala je Luna, dok je produkcija odlučila da ponovo pusti snimak kako bi svi zadrugari još jednom videli šta se zapravo događalo i šta je ko rekao.

Sloba je u jednom trenutku, dok se Luna pravdala, mršnuo Đoganijevu, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

- Kao ne prija joj... Ku*va - prokomentarisao je Sloba dok su zadrugari ponovo gledali isti klip.

Nakon zavšetka snimka voditeljka Dušica Jakovljević postavila je pitanje Luni da li bi se nešto desilo da joj Marko nije pokazao srednji prst.

- Naravno da ne. Nikad se ništa ne bi desilo. Dečko me uopšte... Niti ja njega privlačim, niti on mene... Ako tako izgleda okej. Ja sam već objasnila da.... Samo hoću da kažem ovom gospodinu ovde (Slobi) da prestane da cokće, da prevrće očima i da se smeje. Jer on nema prava to da radi posle svega što se danas desilo. I u današnjoj emisiji - rekla je Luna.

- Šta sam ja to uradio u emsiji? - pitao je Sloba Lunu.

Luna, Prinstkrin: Youtube/Zadruga Official

- Ti nemaš prava to da radiš jer si ti jedan .... Ti si se danas poslednji put popišao po meni. Da li ti je to jasno. Poslenji put si se popišao po meni - rekla mu je Luna.

- Ako ti je tako lakše ti tako misli- odgovorio je Sloba.

- Samo si se izigrao sa mnom i sa mojim osećanjima, treba da te bude sramota jer se igraš sa tuđim osećanjima - rekla je Luna.

- Devojko, danas kad su počeli da pričaju o tebi ja sam rekao "ajde malo poistovetite priču, nemoj da pričate loše o njoj!" - rekao je Sloba.

VIDEO Sloba nije hteo da radi za 50 evra:

(Telegraf.rs)

STIGAO DO 12.11 minuta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K

    15. jun 2018 | 10:59

    Evo jos jedan dokaz da Lunu pali sve sto joj se ucini nedostizno.Marko je nekoliko puta isticao da mu se Luna ne svidja i to je njoj izazov da krene u akciju.Prosto je LOSA.

  • Lela

    15. jun 2018 | 16:45

    Kako jadno pokusavate ovde da "odbranite" nemoral Djogani. Neodbranjivo se ne moze odbraniti. Kija do pobede

  • Pouka

    15. jun 2018 | 11:29

    Neka ovo bude pouka za sve mlade devojke da ne veruju muskarcu ako je ozenjen i kaze da se brak raspada. Svima se njima brak raspada dok neka ne postane ljubavnica i zaljubi se. Posle im ne pada na pamet da ostave zenu. Mozda ovo nije konkretno bila Slobina igra ali u realnosti je uglavnom tako.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA