≫ 

Kija umalo zaplakala dok je govorila da je sa Slobom izgubila najvrednije u životu, on spustio glavu, a onda je Dušica pitala ključno pitanje! (VIDEO)

- Jesam dobila mnogo, ali sam izgubila mog muža, ono što mi je bilo najvrednije u životu... - rekla je Kija

  • 64
Kija, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

Sloba Radanović prethodne noći se tokom gledanja snimaka uverio u to šta je Luna Đogani radila sa Markom Miljkovićem, te šta je pričala za njega i njegovu ženu Kiju Kockar.

Luna je nakon svega ustala i rekla kako ona, z arazliku od Kije, ništa dobro nije pokazala, te da se Kija i družila sa ljudima, pokazala pozitivnu energiju, a ona sve suprotno.

Pušten snimak na kom Luna pljuje Kiju i flertuje sa Markom: Sloba poludeo, izbila neviđena svađa! (VIDEO)

Međutim, nakon njenih reči ustala je Kristina koja je umalo zaplakala dok je pričala o tome šta je zaista dobila ulaskom u Zadrugu.

- Ja se slažem sa Lunom da sam boravkom ovde dobila i prijatelje,i ljude koji me vole spolja, i podršku. Neizmerno sam zahvalna... Ko god dođe svi mi pruže ruku i upute reči podrške, ovde sam stekla mnogo prijatelja, a videćemo kako će biti napolju kad izađemo. Znači mi, eto, pred kraj što su mnogi promenili mišljenje o meni. Ja se nisam ni trudila da tu nešto menjam, nego sam jednostavno bila ono što jesam. Oni su to uvideli i zbog toga mi je najviše drago. Jesam dobila mnogo, ali sam izgubila mog muža, ono što mi je bilo najvrednije u životu... - počela je Kija.

Kija, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

- Da ti je bilo vredno ne bi ga izgubila - ubacila se Luna.

- On je osoba sa kojom sam ja mislila da ću provesti ceo život... - nastavila je Kija, ali je Luna opet prekinula.

- Nikad se ne zna - rekla je.

Sloba rekao Luni da je dobila korpu od Marka, ona spomenula brak i vernost, a onda ju je on žestoko poklopio jednim pitanjem! (VIDEO)

- Samo da završim... Jesu mnoge stvari koje mi je on uradio odvratne, on je mene... Ne znam koju reč više da upotrebim, šta mi je sve radio. Ali bih rekla da su ovo sve bili Božiji znakovi, da treba da se sklonim od njega. Ali, da sam izgubila njega, izgubila sam ga. To je moj muž i izgubila sam ga na najodvratniji način na koji neko može nekoga da izgubi. Javno... Ja sam svesno došla ovde, znala sam i nisam znala u šta se upuštam. Znala sam u šta se upuštam sa vama ovde, ali nisam znala u šta se sa Slobodanom upuštam, da će mi biti teško da živim ovde sa njim više od 7 meseci i da trpim to što trpim. U pravu je Slobodan, ne mora on mene da brani. Trebalo bi, ali ne mora, ja mogu sama sebe da branim - rekla je Kija.

Kija, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam te uvek branio, kad sam osetio potrebu da treba da te branim. Ti odlično znaš sama da se braniš - rekao je.

Sloba, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

- U pravu su, da ja ne mou da pređem preko toga. Ja sam svesno slagala Slobodana, kada smo pričali, nasamo... On je mene pitao milion puta: "Da li ti možeš da pređeš preko toga?". Ja želim, ja sam želela da pređem preko svega toga, ali ja sam realna, nema teorije... Moje dostojanstvo to ne može da izdrži. Vama je sigurno izgledalo milion puta da sam ja gubila dostojanstvo, da sam dozvolila da on mene ponižava, ali mislim da sam ga samo pustila da radi ono misli da treba da radi. Naivno sam poverovala u milion stvari o kojima smo pričali poslednjih mesec dana, ali završilo se kako se završilo. Ja ne mogu da pređem preko toga, nisam takva osoba. Volela bih da mogu, da sve bude kao pre... Ali, da sam izgubila, izgubila sam ono što je meni bilo najvrednije u životu. Dobila jesam neke druge stvari, a videćemo kad izađemo kako će se stvari odvijati - rekla je Kristina.

Sloba, Prinstrkin: Youtube/Zadruga Official

- Je l' bi menjala sve to jedno za drugo? - pitala ju je voditeljka Dušica.

- Naravno da bih... - rekla je.

VIDEO Seks, laži i Zadruga:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MAKI

    15. jun 2018 | 16:27

    Daj više ne glumataj.Ništa ti nisi igubila.To zašto si ušla si i dobila.Novac, pesmu, o popularnosti neću da pričam. Ja i moje okruženje te ne podržavamo. Odavno si pročitana.Kakav muž kakvi bakarači'

  • Caca

    15. jun 2018 | 16:29

    Kako moze neko javno posle sedam dana javno da prizna da voli drugu, a onda se sve preko noci preokrene , kad nekoga volis ti ga voljs i nisi tu samo kao podrsks nego kao muskarav ili zena u potpunosti. Ne igras se osecanjima i ne skaces kso muva, ove dve curice su carice svaka na svoj nacin, a on jadan.

  • Če

    15. jun 2018 | 14:29

    Kijevci idemo.Svojim SMS porukama će mo je postaviti na mesto koje joj pripada a to je sam vrh,POBEDA.Idemo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA