≫ 

Sloba se pokajao, pa priznao: Ispao sam slabić jer sam posustao, ispao sam sebičan prema Kristini!

- Razmišljao sam ja kako se ona oseća, ali sam mnogo više razmišljao kako se ja osećam - rekao je Sloba

  • 39

Sloba, Printskrin: TV Pink

Sloba Radanović gost je u emisiji "Narod pita" gde odgovara na mnoga interesantna pitanja publike. Pevač je dobio dosta kritika na račun svog ponašanja u Zadruzi, a mnogi su ga osudili zbog javne prevare svoje supruge Kije Kockar sa Lunom Đogani, a evo šta je o tome pevač rekao.

Sloba će poludeti zbog ovog snimka! Luna podržala Gastoza, pa se pokajala! (VIDEO)

- Nikada to sebi ne bih dozvolio da nije bilo baš sve kako treba. Ipak, ne opravdavam sebe što sam to uradio Kristini, niko to nije zaslužio - rekao je Sloba i dodao:

- Poricao sam jer je sve to bilo novo za mene. Nisam ništa radio planski, nego sam stvarno gajio neke emocije, zaljubio sam se. Emocije su nešto što se teško eskivira. Našao sam nešto što nisam imao pre, ali ispao sam slabić jer sam posustao, ispao sam sebičan prema Kristini. Razmišljao sam ja kako se ona oseća, ali sam mnogo više razmišljao kako se ja osećam.

VIDEO Da li su možda Kijine pare motivacija za ovakvu izjavu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nevena

    25. jun 2018 | 23:33

    Kako se pere preko ledja jedne mlade devojke. Sad će još ispasti da on jadan nije ništa kriv već da ga je Luna zavodila. Evidentno je da je nakon pročitanih komentara i mišljenja drugih shvatio da kako se brzo zaljubio tako se brzo i odljubio U stvari, ispostaviće se da čak nije ni bio zaljubljen. E Slobo, Slobo, ne radi se to tako. Gde će ti duša? Ne opravdavam ni ja prevaru. A čuvena trojka mi je bila više nego odbojna. Ali od ovog pranja obraza i savesti u reziji TV Pink mi se povraća .... Sad mi je čak i žao Lune. I čak sam ubedjena da se bračni par Radanović-Kockar o svemu dogovorio pre početka Zaduge...

  • Jeca

    25. jun 2018 | 23:40

    Sta je ovo ,, Vise prica voditeljka nego gost ,, sto Sloba pocne da prica Dusica ga prekine ... Ovo ljudi moji nije normalno koliko coveku guraju ovu Kristinu da je to nenormalno... Sta imaju tolko mrznje prema Luni Anabeli , Dusicu ce u sledecoj zadruzi zameniti Kristina Kockar pa ce videt kako boli... Znam da ovo necete pustit ali moram da kazem ono sto vidim

  • Ika

    25. jun 2018 | 23:50

    Kako on voli Kiju nije ni svestan svoje nesvesti! Dace Bog da opet budu zajedno. Oni su jedno za drugo bezobzira na ovo sto se desilo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA