"Marš, bre! Mrš!" Miljanina majka žestoko izvređala gledateljku, ova joj uzvratila, niko nije mogao da smiri pobesnele žene! (VIDEO)

Marija i Miljana udruženim snagama udarile su na gledateljku

  • 17
Marija i Miljana Kulić, Printskrin: TV Pink

Tokom emisije "Narod pita" koja se nakon najgledanijeg rijalitija Zadruga emituje skoro svako veče na televiziji Pink, kako bi gledaoci koji su predhodnih meseci pomno pratili program imali mogućnost da pitaju nešto svoje favorite, došlo je do verbalnog obračuna između gledateljke iz Niša i Miljane Kulić kao i njene majke Marije

Ti nemaš glasače, samo su moji glasali za tebe: Miljana napala Marka, a on joj odbrusio! (VIDEO)

Naime, gospođa iz Niša je zamerila to što Miljana vodi glavnu reč, što je dovelo do velike rasprave između gošći i gledateljke, pa su čak pale i uvrede.

- Jesi li ti ručala ti nešto danas?! Zvučiš kao da su te ceo dan tukli! Ajde, bre, ti dovedi svoju decu! Marš, bre! Idi pričaj sa svojom decom, svojim mužem, bratom, sestrom, šta si zvala ovde Miljanu! - rekla je Marija.

- Ja sam ušla u rijaliti da bi vi imali šta da pitate! Ja sam pozvana u rijaliti! - vikala je Miljana.

Nakon toga su pale žestoke uvrede, a gledateljka je u jednom trenutku Miljaninu majku nazvala "kravom".

Kako je sve izgledalo pogledajte u video klipu ispod:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. jul 2018 | 13:12

    Nevaspitane!

  • Wien

    10. jul 2018 | 16:53

    Urednici ovakvih i slicnih emisija bi se trebali pozvati na odgovornost zbog svjesnog urusavanja kulture....uporno forsiranje osoba koje nicim nisu zasluzile paznju niti doprinjele drustvu u cjelini...ovakve osobe su samo pantljicare drustva...ako ovako nastavimo za koju generaciju necemo imati ni ljekara ni profesora ni ucitelja ni sportista ni zanatlija...stajace sponzoruse na svakom cosku ...samo je pitanje kome ce se prodati...

  • Vesko

    10. jul 2018 | 12:13

    Dokle vise sa ovim primitivizmom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA