≫ 

U slučaju da ne dođe, rekla sam advokatu da podnese tužbu: Kija ekskluzivno otkrila kada će se videti sa Slobom na sudu (VIDEO)

- Istina je da ja želim da se razvedem od Slobodana i to će se desiti

  • 35

Kija Kockar pričala je u emisiji "Narod pita" o razvodu sa Slobom Radanovićem i otkrila da želi da se razvede od njega. Kako je ekskluzivno navela, ona će se sa pevačem videti na sudu početkom avgusta.

- Istina je da ja želim da se razvedem od Slobodana i to će se desiti. Istina je da je on meni rekao da ne želi da se razvede... Evo, ekskuzivno, danas je trebalo da se razvedemo, on je rekao da ne može da stigne. Imali smo veliku svađu oko toga... Znam da je mogao da stigne. Prve nedelje avgusta imamo zakazano kod sudije, tako da je rekao da će doći. Ja sam se danas videla sa svojim advokatom i rekla sam mu u slučaju da ne dođe, da podnese tužbu. Nema potrebe to da se prolongira, mi nismo u nikakvoj emotivnoj vezi... Sedmi avgust je taj datum kad ćemo se sresti na sudu - rekla je Kija.

Šta je još rekla, pogledajte u sledećem snimku:

VIDEO: Kija: Sloba je moja najveća ljubav a ja sam njegova:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    24. jul 2018 | 16:23

    Vi možete pisati šta god hoćete.Očito je da se mnogo vole.Njihova stvar šta će uraditi.

  • Hemija

    24. jul 2018 | 07:48

    Opasan folirant i manipulator od zene plus jedno jako odbojno stvorenje.Slobo razvedi se i spasi se!!!

  • Alo

    24. jul 2018 | 08:03

    Koji folirant!Odavno pišem režiserka,sad to potvdi i Andrija.Ljudi strpite se još malo i ode ova u zaborav zajedno sa kumom.Poznata,to ona misli.Običan narod je odavno pročitao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA