≫ 

Kuckale smo se... Kija progovorila o dopisivanju sa Cecom, a onda je prokomentarisala pesmu Anastasije Ražnatović (VIDEO)

Kija je imala šta da kaže o Ceci i Anastasiji

  • 42

Kristina Kija Kockar gostovala je u emisiji "Narod pita". Ona je pričala o odnosu sa Cecom, kako se dopisivala sa njom. Kiji je drago što ju je folk zvezda pohvalila.

- Naravno da mi je drago! Prvenstveno što me je Ceca podržala dok sam bila u "Zadruzi". Pohvalila je i pesmu i spot. Kuckale smo se mi i eto, drago mi je. Samo oko pesme zaista, ništa drugo. Ja sam se zahvalila na podršci i haljini koju mi je poslala, dalje ne bih ništa otkrivala, ipak je to nešto privatno - rekla je Kija.

Kristina je pohvalila i prvu pesmu Anastasije Ražnatović.

- Mi smo sada konkurencija! Predobra je pesma i spot i sve je sa ukusom, pogotovo mi se sviđa što je sama napisala tekst i napravila je nešto potpuno drugačije. Ona je talenat, vokal još od malena smo to videli, nema sumnje da će napraviti nešto veliko - navela je Kija.

Pogledajte snimak:

Prvi kadrovi Kijinog spota

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    24. jul 2018 | 21:49

    Vi konkurencija? Ahahahaha oboje vam je karijera na tacni data samo sto je razlika sto Anastasija stvarno moze pevati i nije zelela da brza i pocinje karijeru dok to pevanje ne usavrsi, dok ti naucila da pevas "dobrodosao u klub" i odmah se proglasila pevacicom. Ako mislis da nastavis da snimas pesme i budes "pevacica" moj savet ti je da uvek snimas duete sa velikim imenima ne bi li to odvratilo paznju od tebe i to sto NE ZNAS DA PEVAS. Pesma sa Ministarkama je vrh, ali ne zbog tebe sigurno, tebe je mogla bilo koja devojka zameniti tu.

  • L

    24. jul 2018 | 22:01

    Reč "privatno" ne postoji u Kristininom rečniku od kad je davala interviju na očevoj sahrani

  • Ceco

    25. jul 2018 | 05:01

    Draga, beži od nje, ona sad na sve načine pokušava da se ulizuje, ne tebi samo, nego svakom privlači pažnju a ti si Ceco neprikosnovena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA