"Bolje da su mučenicu Lunu udali i obezbedili sebe na vreme!" Tamara nikad gore oplela po Anabeli i Gagiju Đoganiju

- Luna je pokazala koliko je nevaspitana, a Anabelu i Gagija je briga u šta će im ćerka izrasti - rekla je Tamara

  • 41
Tamara Đurić, Foto: Instagram/tamarastar89

Rijaliti učesnica Tamara Đurić poznata je oštrom jeziku i iskrenosti, pa nije štedela Lunu Đogani i njenu porodicu o kojoj nema lepo mišljenje. Tamari je degutantno što su Anabela Atijas i Gagi Đogani, kako kaže, "ćerku ubacili u rijaliti da bi preko nje zaradili novac", pa joj je zbog toga porodica Đogani za žaljenje.

- Ja iskreno mislim da je i Luna Đogani, ali i njena porodica, za žaljenje posle svega što su uradili. Meni nisu jasni roditelji koji svoje dete guraju pred kamere i u rijaliti da bi na njemu zarađivali novac -  rekla je Tamara koja smatra da bi za Lunu bilo bolje da ju je porodica dobro udala, nego što su je Anabela i Gagi poslali u rijaliti.

BMW ostao u policijskoj stanici: Tamara Đurić provela na saslušanju skoro 3 sata, pa otišla taksijem (FOTO) (VIDEO)

Anabela, Gagi i Luna, Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

- Bolje bi im bilo da su je bogato udali ili nešto slično, i obezbedili se na vreme, nego što su radili ovo što su radili. Ja to stvarno ne mogu da razumem. Mučenica Luna je pokazala, pre svega, koliko je nevaspitana i koliko je Anabelu i Gagija bilo briga da je vaspitaju i da brinu o tome u šta će im dete izrasti - rekla je rijaliti zvezda i dodala:

- Degutantno mi je više i da komentarišem, oni su za sva vremena pokazali kakvi su i tu je kraj priče. Ostavili su dete da im se pati deset meseci pred kamerama, podržavali Luninu vezu sa oženjenim muškarcem i sad se odjednom čude kako ih cela nacija mrzi i ne može da ih smisli! – rekla je Đurićeva.

Iako je o Kiji do sada davala žestoke izjave, nazvavši je najvećim prevarantom, Tamara kaže da joj je drago što su se Kristina i Slobodan Radanović razveli.

Kija i Sloba nakon razvoda, u Zrenjaninu, Foto: Marko Jovanović

- S druge strane, mnogo mi je drago što je Kija ostavila Slobodana i što se razvela jer sam ja neko ko nikako ne prašta i ne prelazi preko prevare - zaključila je Tamara.

VIDEO: Izlazak Tamare Đurić iz policijske stanice nakon saslušanja

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bmw

    13. avgust 2018 | 13:47

    PRVO OBJASNI ZA BMW A ONDA OBJASNI ODAKLE TEBI PARE ALI AKO JE OD DECKA ZAR TI NISI SPONZORUZA.

  • 5

    13. avgust 2018 | 14:48

    Jao ko se naso da komentarise o vaspitanju. Dno dna. Iskoristila si mnoge "tatice i mnoge"koji su te finsnsirali. A ti Luni i Anabeli drzis predavanje. Sto se nisi udala za galantnog Makaronu koji te je obasipao dragocenostima

  • Mirka

    13. avgust 2018 | 15:16

    Rece osoba koja je godinama bila u vezi sa ozenjenim muskarcem i ko je uopšte ova zena cime se bavi.Luna jeste napravila veliku gresku koju nazalost sama placa i placa ce ali je degutantno da je komentarisu osobe poput ove

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA