Prekinite da smarate! Sanji tražili da pomiri Teodoru i Anđela, a posle njenog odgovora niko više neće ni pomišljati na tako nešto! (FOTO)

Raskid Teodore i Anđela i dalje je bolna tačka njihovim fanovima, pa na sve načine pokušavaju da ih pomire

  • 5
Sanja i Teodora Printskrin: Instagram/mrs_s.happy

Buran prekid veze Teodore Džehverović i Anđela Rankovića, koji su bili možda i najskladniji par u Zadruzi 1, i dalje muči njihove fanove, pa su se za pomoć obratili i Sanji Stanković koja je u dobrim odnosima sa oboje. 

Sanji je na Instagramu pisala jedna od onih obožavateljki koje podržavaju Anđela i Teodoru, kao i njihovu vezu, pa je od Sanje, a očigledno i Matore, zatražila da im pomognu da se pomire.

Anđelov otac prvi put u javnosti! Otkrio istinu o viđanju sa Gocom, rekao šta misli o Teodori, a sinu uputio poruku koja će ga zaboleti!

- Da li je moguće da, kao prijatelj Anđela i Tee, možeš mirno da gledaš da prave greške iz očaja, a znamo koliko se vole? Zar će prijatelji dopustiti da u očaju razvlači hostese koje nisu njegov nivo? Ja verujem u prijateljstvo onako kako ste to predstavili. Pomozite Teodori da otvoreno priča sa Anđelom, a njemu pomozite da ne srlja iz očaja sa drugim devojkama lakog morala. Ja verujem u prijateljstva i da ćete im pomoći da pričaju. Hvala unapred, jer ono što prijatelj može ravno je ogromnoj sreći - napisala je izvesna obožavateljka.

Sanja i Matora Foto: Marko Jovanović

Teodora je odgovorila objavivši prepisku na Instagramu, a evo i njenog odgovora.

- Molim vas da shvatite da Jovana i ja ne možemo da utičemo na njihovu odluku. Oni su sami tako odlučili da je tako najbolje. Odrasli su i zreli ljudi. I prekinite mene više da smarate sa ovakvim glupostima. Ja ću uvek biti tu za njih, bili oni zajedno ili ne - napisala je Sanja.

Sanjin komentar na prepisku koji je objavila na Instagramu Printskrin: Instagram/mrs_s.happy

VIDEO: Evo kako Matora reaguje kada frajeri dobacuju Sanji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • igre bez granica

    20. avgust 2018 | 16:24

    Evo jos jedan dokaz koliko menaderka Sandra upravlja Teodorinim zivotom, od 9 meseci koliko je reality trajao bar 7 Teodora nije mogla da smisli Sanju, kad se samo sjetim kakve ljubomorne scene je Andjelu pravila, pa na pocetku je s njim cak i raskinula jer je umislila da s njom nesto petlja. Onog momenta kad joj se menadzerka javlja putem videa i postavlja pitanje zasto se vise ne druzi sa Sanjom jer je to divna devojka odjedanput je sa Sanjom bff. Menadzerka je voda sa sobom bukvalno kao cukicu, cura uopste nema svoje drustvo, s ljudima s kojima se druzi Sandra druzi se i ona sto je iskreno pomalo bolesno. S njom je i na odmor otisla. Ne znam, cak mi ju je pomalo i zao, dzaba ti i pare i "slava" kad slobodu nemas, kad moras da igras onako kako neko drugi svira.

  • Др

    20. avgust 2018 | 15:02

    Јако добар предлог! Прекините више да сматате са овим ликовима!!!

  • Jovo Matoric

    22. avgust 2018 | 15:34

    PA gde Sanja da ih miri ona ih i posvadjala

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA