≫ 

Oženjen je da bi sakrio svoje opredeljenje! Miljana brutalno izvređala Gavrića, a onda spomenula i Slobu, nastao opšti haos! (VIDEO)

- Ja ako nešto napišem na Instagramu, ja ću to i u emisiji i van nje da kažem. Mislim da će haljinica boje lila brzo da se ugasi - rekla je Miljana

  • 14
Zorica Marković i Lepi Mića, Printskrin: TV PInk

Prošle noći u emisiji "Narod pita" gostovali su bivši zadrugari Zorica Marković i Lepi Mića, a onda su otkrili da će oni biti učesnici i Zadruge 2.

Sa mnom se nemoj zaje*avati, ja sam zlo najveće! Lepi Mića katastrofalno izvređao Gavrića zbog slike koju je objavio, umešala se i Zorica! (FOTO)

Usledilo je veliko iznenađenje kada se u emisiju ukiljučio i buduću učesnik Zadruge 2 Mirko Gavrić, a onda je nastao haos uživo u programu.

Mirko Gavrić, Printskrin: TV Pink

Došlo je do žestokog konflikta između Mirka, Zorice i Miće, a zastim se uključila i Miljana Kulić koja je brutalno oplela po Gavriću i iznela niz uvreda na njegov račun.

- Ognjene, meni je mnogo žao što ste isključili ovu ,,haljinicu boje lila" i što ne mogu da vodim dijalog sa njim, ali biće prilike, 11 meseci u Zadruzi nije malo. Ja ne mogu da verujem da je ova osoba toliko kontradiktorna. On je na Instagramu prozivao i Zoricu i Lepog Miću i mene, a sada ne stoji iza svojih reči, znači, jedan ljigavac, dupljak, kontradiktorna osoba, on je u roku od dva sata promenio svoje mišljenje i uvlači se Mići u zadnjicu, ali Mića nije ni homoseksualac, ni biseksualac, dok je ovaj obična pederčina, ja bih mu poručila: Mirko, mali vraže, ja te j****, a Mića mi pomaže. Mirko, duh si pravi, samo ti je k**** u glavi. Mićo, ti si pravi drug, uvali Mirku dug. Mirko, ti si dobar drug, po*ušiš Mići dug. On to obožava, tako da ja ne znam. Ja ako nešto napišem na Instagramu, ja ću to i u emisiji i van nje da kažem. Mislim da će haljinica boje lila brzo da se ugasi - rekla je Miljana.

Miljana Kulić, Printskrin: Youtube/AmiG Show

Miljana je potom rekla da Mirko prikriva svoje seksualno opredeljenje isključivo zbog karijere, a onda je izjavila da je upravo on imao odnose sa pevačem Slobom Radanovićem.

- Ja sam čula da je on mene ogovarao i pisao svašta po Instagramu za mene, a mogu da kažem da je ta žena koju je predstavio samo paravan, jer se oženio samo noć posle kada je sa Slobodanom Radanovićem se*sualno opštio, da ne bi pukla bruka zbog njegove karijere. Nema veze, sve će se to u rijalitiju saznati, pravda je spora, ali dostižna. Kad tad će se ovo saznati - ispričala je Kulićeva.

Pogledajte šta je Miljana rekla o Mirku Gavriću:

Raskalašni Bora bacio oko i na Miljanine sestre, ali ima jedan veliki problem:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nena

    28. avgust 2018 | 11:02

    Bravo Mixi, razbucala si ih i pre početka.

  • Bespomoćni osvrt

    28. avgust 2018 | 10:33

    Srbijo! Srećno ti bilo sa ovakvom elitom i onih dva miliona koji ovo gledaju. Što je vredelo otišlo je iz zemlje a ostade ovaj talog i mi, kojima je kasno za bežanje, da se davimo u tom blatu.

  • Snezana

    28. avgust 2018 | 12:34

    Mene je sramota ko sve uzurpira prostor u medijima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA