≫ 

Sa mnom se nemoj zaje*avati, ja sam zlo najveće! Lepi Mića katastrofalno izvređao Gavrića zbog slike koju je objavio, umešala se i Zorica! (FOTO)

- To ne radi, skidaj te slike što si postavio! Nabijem te na ku*ac, gospodine Gavriću! - vikao je Lepi Mića uživo u emisiji

  • 61

Zorica Marković, Lepi Mića i Mirko Gavrić deo su nove sezone Zadruge, a njihov razgovor protekao je žestoko na samom početku, iako do početka rijalitija ima još nekoliko dana, tačnije do 6. septembra.

Mirkova ranija objava na društvenim mrežama (o čemu se radi pogledajte OVDE) unela je nemire u emisiji "Narod pita", a Mića nije birao reči dok se obraćao Mirku, inače prijatelju Lune Đogani koja će takođe ući u Zadrugu 2.

Da li si tobdžija ili furundžija?! Zorica Marković i Lepi Mića ulaze u Zadrugu 2, a počeli su žešće nego ikada! (VIDEO)

Lepi Mića Printskrin: TV Pink

- Sa mnom se nemoj zaje*avati, nemoj da kačiš moje slike! To ne radi, skidaj te slike što si postavio! Nabijem te na ku*ac, gospodine Gavriću! A kad te budem ja je*ao, bićeš zaista je*en! Sa nama se sprdaš ovde! Nemoj da ja je*em tebe i tvoje fanove, da bude grupni seks! Sprdaš se sa mnom... Ako te neko nagovorio, loše te nagovorio, jer gde ćeš na Rusiju, kralju?! Ja sam zlo najveće na svetu, ja se svađam celi život, sa mnom ne može niko! Možeš da me prebiješ i tu je kraj. Ja se bojim samo Snežane, moje supruge i nikog više! - vikao je Mića.

- Evo, sav sam se uplašio! - odgovorio mu je Mirko ironično.

Mirko Gavrić Printskrin: TV Pink

- Zamisli ja stavim tamo tvoju glavu i klip kukuruza... To je ružno. Ja sam lep čovek. Ja sam dok ste vi jeli i spavali plivao dva sata, šetao dva sata... Mi ćemo se svađati, volim što ulaze takvi kao ti - dodao je u nekom momentu.

- Posle 10 meseci, kad budete izašli iz rijalitija, reći ćete da sam vam jedini prijatelj koji je bio tamo i ostao - rekao je Mirko.

Zorica Marković, Mirko Gavrić Printskrin: TV Pink

Lepi Mića se ni tu nije zaustavio, pa je nastavio dalje oštro.

- Da si stavio umesto alkohola vodu i da si stavio nešto drugo umesto petokrake, to bi bilo u redu. Ja nisam komunista i ne pijem alkohol. Ok, to je sve ironija, igraš se, imaš smiren glas, a to mene ne iritira, čak me obraduje, jer onda ja dobijem adrenalin i poludim - rekao je Mića.

- Mićo, nemoj samo da ti se digne - dobacila je Zorica sa osmehom, a on njoj:

- Meni se diže samo na žene. Ako mogu da kre*em ja kre*em, ako ne ne, ali volim - rekao je Mića.

Zorica Marković, Lepi Mića Printskrin: Youtube/Zadruga Official

VIDEO: Ašanin pred ulazak u Zadrugu: Luni bih radio makazama o glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brakolomac

    28. avgust 2018 | 15:25

    Dovoljno je reci: Mico care, da te nema, trebalo bi te izmisliti!

  • Sale

    28. avgust 2018 | 12:38

    Mica je temelj ove zabave! Direktan i nezavistan. Brutalno trebi lazove i bludnike, one koji se uvlace drugima zarad mrvica iki slave! A o njegovoj dovitljivosti da i ne govorimo. U moru onih koji su doceli cele porodice i prijatelje da ih brane,mica je sam. Ali je inteligentan i hrabar za sve njih zajedno. Konacno,neko mora da pita:da li si furundzija ili topdzija?! Mica je car.

  • nn

    28. avgust 2018 | 15:06

    Zorica je jedna sjajna pevacica . Dokazala se i pokazala a za nju se kace neostvareni ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA