Sloba samo jednom rečenicom odgovorio na priče koje kruže i zapušio usta svim hejterima! (FOTO)

Sloba Radanović oglasio se na društvenim mrežama - kratko, jasno i smireno

  • 23

Slobodan Radanović je ovih dana na udaru kritika, najviše zbog Miljane Kulić koja je pre nekoliko večeri uživo u emisiji tvrdila kako je budući učesnik Zadruge 2, Mirko Gavrić, imao nešto sa četvrtoplasiranim učesnikom prve Zadruge, Slobom, za šta je rekla čak da ima i dokaze.

S druge strane, Sloba se nije preterano potresao oko silnih priča, pa tako i ove, koje ga prate od izlaska iz Zadruge, pogotovo zbog veze sa Lunom Đogani dok je još bio u zakonskom braku sa Kristinom Kockar, koju je prevario javno pred kamerama.

Oženjen je da bi sakrio svoje opredeljenje! Miljana brutalno izvređala Gavrića, a onda spomenula i Slobu, nastao opšti haos! (VIDEO)

Pevač je nakon svega na Instagramu ispisao kratku rečenicu koja će, vrlo moguće, mnoge iznenaditi, s obzirom na to da nije ulazio ni u kakvu raspravu.

- Ali ja vas sve volim - napisao je Radanović.

Slobina objava na Instagramu Foto: Instagram/sampanjactatica

VIDEO: Sloba Radanović pričao o karijeri, ali i o podršci koju ima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Isohod

    29. avgust 2018 | 20:04

    Javnost nezna koliko te je blatila pet godina,ali zna koliko ze je ponizavala,vrdjala u zadruzi.Zbog nje si izgubio osobu koja te je neizmerno volela i ko te niko cece voleti ko Luna.Ona je pre ulaska u zadrugu plasirala sve ruzne price o zebi da si gej,narkoman,da si bijo u zatvoru,da si je varao,tuko.....pa sad i ovo.Slobodane samo zahvali tvojoj zani sto se to pise i prica o tebi, a ti teci za njom da se pomiris sa njom a ona nek ze i dalje blati.

  • Ljakse

    29. avgust 2018 | 22:20

    Ocito ovaj kompleksas zeli da dobije respekt kao neka popularna mega zvezda. Ali to radi na pickast nacin. Poruke na instagramu dokazuju da je ogroman ljakse.

  • Lenka

    29. avgust 2018 | 18:50

    Da, tipican recnik udvaraca! Kao da mi ne znamo za njegove lazi, petljanja, brutalne napade na suprugu i lazne osmehe za ljubavnicu. Dosta tog laznog smo videli i u osmehu njegove majke. Znaci, prirodno "obdareni" za podlost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA