≫ 

Neprijatna vest za zadrugare: U Belu kuću je stiglo pismo, a onda je nastao potpuni haos - Nije im ovo trebalo! (VIDEO)

Zbog nepoštovanja pravila, zadrugari su kažnjeni smanjenjem budžeta!

  • 0

Početak nedelje je za zadrugare itekako turbulentan i zanimljiv.

Naime, iste večeri kada su se učesnici rijalitija Zadruga uselili u velelepni Imaginarijum, upoznati su bili sa pravilima koja moraju da poštuju do poslednjeg dana svog učešća u igri. Međutim, očigledano da ih većina nije dobro razumela.

Vladimir pred spavanje došao kod Stanije, jako je zagrlio, a onda su pali poljupci! (VIDEO)

Veliki šef je doneo odluku da kazni zadrugare, a ovoga puta jer su pojedinci prekršili jedno od osnovnih pravila koja su ukazana na samom ulasku u rijaliti:

- Zadrugari, prema osnovnim pravilima života u zadruzi, govor znakovima, šaputanje i dopisivanje je strogo zabranjeno. Juče su neki od vas imali želju da se dopisuju, a neki su pričali na stranom jeziku. Zbog toga je doneta odluka da budete kažnjeni smanjenjem budžeta od 500 dinara - pisalo je jasno u pismu Velikog šefa.

Lunin brat u sitne sate spopadao Marijanu, tri puta krenuo da je poljubi, ona mu rekla da je nevina, a njegov odgovor je pobedio! (VIDEO)

Kada su stanovnici Bele kuće saznali šta im je Veliki šef priredio, većina njih je burno reagovala, a detalje možete pogledati na snimku koji je u prilogu:

Šta nas još očekuje, pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA