≫ 

Luna progovorila o siromaštvu, pa otkrila detalje odlaska u Zrenjanin kod Slobinih roditelja! (VIDEO)

- Kad su pisali sve najgore, da sam mu za ovo, za ono, da sam njegova ljubavnica... Samo je ćutao. Time je potvrdio sve to - rekla je

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Luna Đogani ponovo je tokom popodneva pričala o svom učešću u rijalitiju, te razlozima zbog kojih je tu, a spomenula je i Slobodana Radanovića kojeg je okrivila za situaciju u kojoj se nalaze ona i njena porodica.

Gagi Đogani se oglasio posle Luninih suza u Zadruzi, koje je lila dok je pričala o njemu, siromaštvu i Slobi!

- Ovo je donekle moja pomoć mojoj porodici, zato što sam ja kriva što su oni donekle izgubili posao. Ja sam pre rijalitija radila kao luda. Podjednako volim mamu i tatu, ali ona je jaka žena i nikad nije skrenula pogrešnim putem. Ona je psihički mnogo jača od mog tate. Znaš koliko sam bila srećna kad sam mu uzela kola. Vozio je neki auto, nije imao ni klimu, bezveze... Toliko mi je bilo teško što moj tata vozi takav auto, nema dovoljno za sebe, ne radi zato što je takav period... I dodatno što sam ih ja uje*ala sa ovom pričom! - rekla je Luna.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Šta sam ja uradila, zbog koga?! Zbog čoveka kog boli uvo šta se meni desilo kad sam izašla. Sve su mi upropastili. Mene neko angažuje da radim, oni pljuju, zovu, vređaju, prete... Oni mi otkažu... To toliko daleko ide! Ko može time da se sladi? - plakala je Luna.

- Pobedili su, ja nisam sa Slobom, ona je pobedila... Ali, ljudi, spustite loptu! On zna kroz šta sam prolazila napolju, nije mi zaštitio nijednog trenutka. Kad su pisali sve najgore, da sam mu za ovo, za ono, da sam njegova ljubavnica... Samo je ćutao. Time je potvrdio sve to. "Ja sam uništio sebi život!" Ti si uništio sebi život?! Ti si zvezda, radiš kao lud. Šta si ti sebi uništio? Brak?! Što si ga kvario ako je bio savršen, jesam te ja terala da budeš sa mnom? - pričala je Luna.

Luna Đogani, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

- Ja sam otišla za Zrenjanin da ispoštujem te ljude koji su bili tu za nas, koji su mi poslali tortu za rođendan. Sela sam u auto i htela sam da umrem koliko mi je bilo teško, išla sam u kuću u kojoj se on rodio! On se nikad nije udostojio da mi pruži ruku, mojoj mami, mojoj tati, nikome! Čak je i komentarisao "tvoja majka se stalno svađa". Pa, alo, ona se svađala zbog tebe, bre! - govorila je Luna.

Pogledajte kompletan snimak:

Sloba u Banjaluci uživa sa novom devojkom! Više o tome OVDE

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    21. septembar 2018 | 16:36

    Luna vidi se da si dobro djete.. bez obzira sto si pocinila gresku koja te je skupo kostala sad imas sansu da sve ispravis. Ne krivi sebe za propali brak jer taj brak nije ni valjao. to smo vidili svi koji smo pomno pratili sve to.. sad samo naprijed, gledaj sebe ne spominji ono dvoje a pogotovo ne njega jer njemu je i losa reklama- REKLAMA..prvo smo mislili da on mora da tako sve govori da je pod ugovorom medjutim sad smo se uvjerili sve da je on isti kao i njegova zena.. sve su spremni zaradi slave. kupila si me time da mislis na svoje roditelje za koje 80%od100% omladine ne mari za njih kad ih se sjete sjete se i to je to. a da im nesto kupeee u toooo im nije ni u malom prstu. Pocinila si gresku jesi sad glavu gore i svijet je pred tobom, oni su dobili sta su htjeli i ona i on, al im je kazna sto ce ih citav zivot pratiti LUNA DJOGANI. jer da tebe nije bilo oni danas bi i dalje sjedili i jeli pogacice kao sto su i govorili jedno od drugom U ZRENJANINU a BG bi samo vidili preko nacionalnog dnevnika. POZDRAV I PODRSKA ZA TEBE IZ BEČA. ocekujem dislajkove od fanatika jer znam da ih istina boli a meni ce bit drago da ih udare jer onda znam da su procitali moj komentar✔️✔️✔️

  • XX

    21. septembar 2018 | 16:43

    Sto se nije zaposlila ima posla npr.po marketima,nego je dosla gologuza na televiziju da prica da je neko kriv dto njeni ne radnici nemaju para!!Nema hleba bez motika,skoluj se pa se zapisli ko svaka pristojna devojka svojih godina.

  • Alisa

    21. septembar 2018 | 16:25

    Kako je za Lunjaru bolja zadruga! hahahaa zasticena je surove istine spoljnog sveta! hahah

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA