≫ 

Otac Miljane Kulić izneo šokantne detalje iz života Zorice Marković!

Siniša Kulić je žestoko opleo po pevačici, pa je izneo detalje iz njene prošlosti

  • 11
Siniša Kulić, Foto: Telegraf

Nakon što je došlo do žestoke svađe između Miljane i Marije Kulić sa Zoricom Marković prilikom koje su pljuštale brutalne uvrede oglasio se i Miljanin otac, Siniša Kulić.

Neviđena makljaža u Zadruzi! Marija umalo polomila Zorici prst, ova polila nju i Miljanu vodom, a onda je Gibi stradala glava! (VIDEO)

Siniša je opleo po pevačici i izneo šokantne detalje iz njene prošlosti.

- Zorica je, baš kao i Mića, došla na Željkovo krštenje, jer je htela da se raspita u Nišu o nama i da pokupi što više informacija. Ali, desilo se suprotno, jer smo saznali mnoge stvari o njoj. Zvao sam jednog pevača da peva kod mog unuka na krštenju, ali on nije hteo ni da čuje za to, kada je shvatio da će doći i Zorica. Jer, kako mi je ispričao, nekada davno je pevao u njenim kafanama i pobegao je glavom bez obzira. Zorica ga je seksualno iskorišćavala i ucenjivala mesecima. Nije mu davala mira, na svakoj pauzi bi mu rekla: "Dođi 'vamo" i onda znate šta sledi. Morao je po četiri puta na dan da je zadovoljava i da bude s njom onakvom. Obećavala mu je da će da mu pomogne da snimi ploču ako bude s njom, pa je pretila da će ga prijaviti policiji za boravak, ma svašta je radila po onim njenim prčvarama - priča Siniša i otkriva koliko ima istine u optužbama koje je na račun Kulića iznela Zorica.

Siniša Kulić, Foto: Marko Jovanović

- Čuo sam kada je rekla da je Miljana bila sa našim kumom i to je van svake pameti. Moj kum živi u Baru i dve godine se nismo videli. Pričala je i da tučem suprugu... Da vam kažem, Marija i ja smo u braku već 25 godina i mogu da se zakunem da je nikad nisam takao. Svađamo se kao i svi parovi što se svađaju, ali mi nikada nije palo na pamet da je udarim. Marija je takva žena da nikada ne bi prešla preko toga - kaže Siniša i otkriva da li postoji šansa da se njegove supruga i ćerka pomire sa Zoricom:

- Miljana je psihički jača od svih tamo, a burnije reaguje samo kada želi da istera pravdu. Pa, kako treba da reagujete kada vam za dvomesečnu bebu kažu da je narkoman ili da će da ga baci u seno? Ne možeš reći da je dete od dva meseca narkoman. Potpisujem da se njih tri nikada neće pomiriti, jer posle onih reči - nema šanse. Mogu samo da budu na distanci.

VIDEO: FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs/Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BELGRADE

    27. septembar 2018 | 23:55

    Da li može da upadne policija ili neka inspekcija nešto bilo šta da razbuca ovaj šljam?? Ovi dobijaju na hiljade evra za đubre,primitivizam,blud,nemoral...dok mnogi gladuju,nemaju posao i sl...neko finansira ovu nebitnu stvar koja truje ovaj narod.

  • Ena

    27. septembar 2018 | 22:41

    Zena ti dobija batine od cerke,cerka u jednom rijalitiju napravila bebu,u drugom vodila trudnocu,sad i bebu uvela u zadrugu da i na njoj zaradi,a vi pricate o drugima ,divna ste jedna porodica,daleko vam lepa kuca

  • Qwerty

    28. septembar 2018 | 11:39

    Ljudi polako prestaju da gledaju ovaj rijaliti bas zbog cerke doticnog. 24h na dan ona kresti i svadja se, iritira svojim glasom i ponasanjem, unosi neki nemir. Promenite ime u Miljana rijaliti i neka gledaju njeni fanovi, ako uopste neko stvarno moze da navija za ono cudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA