Za botoksiranu balerinu me baš briga, ali za ćerku brinem! Ljuba Pantović oplela po Aleksandri i Davidu, pa najavila haos ako uđe u Zadrugu!

- Ako uđem u Zadrugu, sve ću i njoj i njemu sasuti u lice - poručila je Ljuba

  • 6
Ljuba Pantović, Aleksandra Subotić i David Dragojević, Foto: Instagram/ifbb_pro_ljuba_pantovic, A. Nalbantjan

Ljuba Pantović, majka učesnice Zadruge Aleksandre Subotić progovorila je o svom odnosu sa ćerkom i zetom Davidom Dragojevićem.

Vrela akcija u garderoberu! Aleksandra Subotić se skinula gola, a onda ju je David ljubio po grudima! (VIDEO)

Nakon priča da je sa ćerkom i zetom u jako lošim odnosima i da već skoro godinu dana ne govore, Ljuba je rešila da objasni celu situaciju i ispriča svoju stranu priče, a onda je prokomentarisala i njihovo učešće u Zadruzi i najavila pravi haos ako i ona uđe u pomenuti rijaliti,

Aleksandra i David, Foto: A. Nalbantjan

-  Ja sam ogorčena, najblaže rečeno! Otkad su ušli, nevidljivi su i ama baš ništa nisu pokazali. Za botoksiranu balerinu - Davida - baš me je briga, ali za Aleksandru brinem kao majka i dalje. To što nas dve imamo da raščistimo i te kako ćemo raščistiti, ali mene duša boli kad vidim koliko se ponižava. Ona nezaustavljivo uz tog svog kvazimuža propada. Dođe mi da uđem unutra i da je išamaram ne bi li se dozvala pameti! Ona je duboko nesrećna, dok je njen kvazimuž samo iskoristio zarad popularnosti. Ko je, bre, taj David?! Propali fudbaler u pokušaju, nikogović koji se nakačio mojoj ćerki na grbaču da ispliva iz ništavila svog bednog života! Posvađao se i sa mnom i sa svim ljudima koji je vole. Sad se igra sa njom, sramoti je i ponižava. Ako uđem u Zadrugu, sve ću i njoj i njemu sasuti u lice. Ima da je uhvatim i da joj zavrnem uši, vratim u psihičku i fizičku normalu i da je podsetim šta sve može sama, a ne sa krpeljom na leđima. Ugojila se bar 15 kg, ne vodi računa o sebi, ne kontroliše ponašanje. To su sve pokazatelji jako lošeg psihičkog stanja. Moja jedina greška je što sam bila isuviše blaga majka - zaključila je Ljuba.

Ljuba Pantović, Printskrin: TV Happy

Aleksandra je pre ulaska u Zadrugu priznala da se sa majkom nije čula osam meseci, a Ljuba je sada otkrila i koji je razlog.

- Njena nezrelost, sebičnost i huškanje na svađu od kvazimuža, kome sam smetala da je vrti oko malog prsta. Na moru prošle godine, gde sam ih vodila oboje sa mojom unukom Bebom, sve sam finansirala - ružno je što to napominjem, ali razlog je tvrdnja kvazimuža da su oni platili sve - mi smo se sporečkali jer ona uopšte nije vodila računa o detetu. Ja sam gledala prvi dan, drugi, treći... I onda mi je pukao film kad smo se svi zajedno šetali Budvom i onda su se njih dvoje odvojili i prešli na drugu stranu ulice, ostavljajući Bebu meni i mojoj drugarici Mariji. Naravno, meni ne smeta Beba jer sam sa njom i provodila 24 sata dnevno. Naučila je da pliva, da skače, vozile smo skuter, spavala je kod mene i drugarice u apartmanu. Posle toga smo imali još par rasprava o tom pitanju i onda je pri povratku u Beograd sve kulminiralo. Ja sam zahtevala da Aleksandra završi školu, da uloži novac iz "Parova" u neki posao, da uči strani jezik jer sam joj našla neke aranžmane u inostranstvu, ali je kvazimuž bio protiv toga jer njega u tim pričama nema. Tad je počeo da je huška protiv mene, zatim se slizao sa mojim bivšim mužem, koji je narkoman i koji me mrzi, i počeli su kolektivno da joj ispiraju mozak - rekla je Ljuba za "Scenu".

VIDEO: Subotići znaju koji zadrugari su najveći neprijatelji Aleksandre i Davida:

(Telegraf.rs/Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eni

    30. septembar 2018 | 23:38

    Da je ova Aleksandta imala majku na vreme ,mozda ne bi sve ispalo kako je ispalo i sad je ta ista majka pljuva po novinama zarad ulaska u zadrugu ,ne mogu nikako shvatiti kako vam bre deca nisu sveta ,to ste sami rodili ,ti ces je pljuvati kad udjes zato i ulazis a ne gledas sebe ,da si prava baba bar bi sad to njeno dete uzela a ne da vam ga cuva ko zna ko.

  • Vangelis

    30. septembar 2018 | 21:09

    Jedna topla, porodična priča nedeljom.

  • Putin R.S

    30. septembar 2018 | 21:08

    Pa toj cerki si ti bila uzor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA