Isplivale skandalozne informacije o Miljaninom školovanju! Pravni fakultet nikad nije upisala, jer nije završila ni srednju školu?

Čak su i učesnici "Parova", dok je učestvovala u tom rijalitiju, prozivali Kulićevu zbog toga što je napustila Pravno-birotehničku školu u drugoj godini i zaposlila se kao konobarica

  • 6
Miljana je u rijalitiju toliko dugo da je čak u istom ostala trudna, pa sa detetom ušla u njega, Foto: Marko Jovanović

Miljana Kulić jedna je od najintrigantnijih učesnica Zadruge, ali i svih ostalih rijaliti programa na našim prostorima. Međutim, dok su je mnogi osporavali i prozivali često je nazivajući glupom i neinteligentnom, Kulićeva je u žetokim odgovorima kao argument navodila i to da je završila dve godine Pravnog fakulteta.

Ipak, pojavila se priča kako Miljana nikada nije ni upisala Pravni fakultet u Nišu, jer navodno nije završila ni srednju školu!

"Vezivao te za radijator, davao ti je samo vodu": Jovica tvrdi da zna šokantne detalje o Miljani i njenom bivšem dečku (FOTO) (VIDEO)

Miljana je srednju školu upisala 2008. godine, a kako piše jedan dnevni list navodno je do danas nije završila.

Miljana navodno nije završila ni srednju školu, a kamoli fakultet, Foto: Marko Jovanović

Podsetimo, čak su i učesnici "Parova", dok je učestvovala u tom rijalitiju, prozivali Kulićevu zbog toga što je napustila Pravno-birotehničku školu u drugoj godini i zaposlila se kao konobarica.

VIDEO: Fenomen Miksi: Zašto je Nišlijka jedan od omiljenih rijaliti igrača?

VIDEO: Kija o prvom zajedničkom nastupu sa Slobom

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buba

    4. oktobar 2018 | 11:17

    Nisam ni ocekivao da je zavrsila...

  • Krlja

    4. oktobar 2018 | 12:46

    A sta ste ocekivali...od zene koja ima ogranicen fond reci...ne zeli da ide kod logopeda...a matematicki je potkovana sto je i pokazal u zadruzi 1 prilikom deljenja para...strasno da je forsiraju toliko...do toga je doslo da je dete od par meseci uvela u zadrugu zbog novca,a i mamu 😂😂😂

  • Sarenko

    4. oktobar 2018 | 10:38

    Jadan mali Zarko......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA