Aleksandra nakon pesnice u glavu koju je dobila od Vladimira izašla iz Zadruge, a njemu se zbog toga ne piše dobro!

Tomović bi mogao da odgovara zbog fizičkog napada

  • 22
Vladimir, Aleksandra i David u okršaju pre udarca koji je šokirao javnost, Printskrin: TV Pink

Aleksandra Subotić i David Dragojević, nakon skandala koji je izbio a tokom kog je Vladimir Tomović pesnicom u glavu udario Subotićevu, pokušali su da razvale kapiju i napuste Zadrugu.

Nakon toga, pa sve do jutra, kamere nisu snimale gde su bili i šta su radili, a Aleksandra se tokom prethodne noći zadrugarima poverila da je bila napolju!

Naime, Subotićeva je izašla kako bi obavila lekarski pregled, nakon čega je dala i izjavu u policiji.

Vladimir Tomović će zbog ovoga takođe biti saslušan, a velika verovatnoća je da će se zbog fizičkog napada naći i na sudu.

Podsetimo, Tomović se prethodne noći oglasio na društvenim mrežama, tačnije u lajvu na Instagramu, gde je na pitanje da li se kaje zato što je udario Aleksandru dao skandalozan komentar. Više o tome OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    7. oktobar 2018 | 14:18

    Sta ljudi polemisete kada je on na instrangramu javno izjavio da je trebao jos jace da je udari ima usporen snimak kako je udara pesnicom da li je to normalno da muskarac udara zenu pesnicom ona njega nije htela da udari on uzeo flase da gadja avida ona je refleksno stavila ruku ispred flasa flase su mu ispale kad mu je zamajnula rukom i tada ka je potkacila rukom po licu ali istog trenutka se pomerila i sela na klupu zatim on bez imalo kontrole udara je pesnicom ona je pala na pod ima snimak usporen koji su skinuli a ono sto su pustili u zadrugi je montiran tako da su samo prikazali kako je ona njega udarila a ne on nju ali on se je sam pokopao jer je izjavio da je trebao jos jace da je udari ovo mu nije prvi put dva puta je bio izbacivan zbog nasilja u parovima plus i bivsa devojka je izjavila da je i nju tukao jednom recenicom se moze opisati ovaj coveg nasilnik koji bije zene a za takvog je mesto u zatvoru

  • Demi

    7. oktobar 2018 | 12:16

    On nju uopšte nije udario, nego je odgurnuo!!! Onoliko njeno vrištanje je čista gluma, kao da joj je odsekao glavu!! Na snimku iz drugog ugla se vidi da on nju nije udario!!! Malu treba pod hitno spustiti na zemlju!!!

  • joca

    7. oktobar 2018 | 10:24

    Molim sve institucije da osude sramnu izjavu Stanije Dobrojević, na nacionalnoj televiziji da postoje dve vrste zena, one koje izazivaju nasilje i one koje su zrtve. Mislim da nijedna zena nije zasluzila ni šamar a kamoli pesnicu u glavu. Ovom izjavom ona je dala podstrek svim muškarcima da ako ga zena isprovocira moze da je udari, prebije i daleko bilo ubije a nasilnik i ubica da ostane na slobodi. Takodje, bez obzira što je rijaliti gde je sve dozvoljeno, treba i osuditi ovaj sramni udarac ovoga nazovi muškarca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA