≫ 

Vladimir nakon diskvalifikacije iz Zadruge misli da mu je jedna zadrugarka sve zakuvala, a onda je progovorio i o Luni! (VIDEO)

Tomović je iz Zadruge diskvalifikovan zbog toga što je udario Aleksandru Subotić, ali on ipak misli da je za sve kriva ova učesnica

  • 14
Vladimir Tomović, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Rijaliti učesnik Vladimir Tomović koji je nedavno imao incident u Zadruzi kada je udario Aleksandru Subotić nakon čega je diskvalifikovan iz rijalitija smatra da mu je jedna učesnica sve zakuvala i da je ona kriva.

Marijana tvrdi da je lažirala vezu sa Savom da ne bi mislili da je homoseksualac, a onda je njegova majka iznela dokaz da je Perović imao seks sa pevačicom! (FOTO)

Zlatu ne bih komentarisao, ona je huškala ljude protiv mene, ali ja joj želim sve najbolje u životu. Mislim da je ona zakuvala sve ovo, kad je rekla "posao sam završila", mislila je da je mene diskvalifikovala, tu ona smatra da je završila posao - rekao je Vladimir.

Nakon ovoga Tomović je prokomentarisao i izneo svoje mišljenje o Luni Đogani.

Luna, Printskrin: TV Pink

- O toj devojci nemam jednu ružnu reč da kažem. Imali smo prvih sedam dana odlično društvo, prijalo nam je društvo jedno drugog, ona je jako emotivna, zna zašto je tamo došla. Ne bih ja komentarisao njenu ljubavnu vezu, ko sam ja da pričam o tome? Ja samo mogu da kažem da je ona devojka na svom mestu, nijednu ružnu reč nisam dobio od nje - ispričao je on.

Na kraju, on je otkrio koga, u ovom trenutku, vidi u samom finalu Zadruge iako je on daleko:

- Stanija, Luna, Lepi Mića, Miljana, Miki - zaključio je Tomović.

Pogledajte šta je Vladimir rekao o incidentu u Zadruzi i šta misli o Luni:

Vladimir po izbacivanju: Kajem se što je nisam udario jače:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • oo

    7. oktobar 2018 | 21:42

    E Vlado, Vlado, mislila sam da si pametniji. Pitam se cime te je Lunjara toliko odusevila? Zar ti zaista ne primecujes da je devojka nejveci lazov i folirant? Pritom veoma podmukla i zla. Pogledaj malo klipove na yt iz prosle Zadruge i upoznaj pravu Lunu, pa ce ti neke stvari biti jasnije.

  • Ateista

    7. oktobar 2018 | 20:55

    Koliko medijskog prostora za ovog nasilnika!?!

  • Branko

    7. oktobar 2018 | 21:59

    Mnogo bi zanimljivija veza bila sa Lunom ,prvo su lepsi par ona visoka,spoj bitange i mlade devojke gde bi on nju oblikovao kao zenu kakvu zeli a ona je tip devojke koja je spremna na promene zbog ljubavi , Stanija proracunata nema spontanosti, borba dve barabe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA