≫ 

Izveštaj o napadu stigao kod tužioca! Evo šta je Aleksandra rekla u policiji, šta piše u lekarskom izveštaju i koliku kaznu bi Vladimir mogao da dobije

U tužilaštvo je stigao predmet napada Tomovića na Subotićevu

  • 14

Vladimir Tomović pesnicom je udario Aleksandru Subotić, Foto: Marko Jovanović

Vladimir Tomović 5. oktobra pesnicom u glavu udario je Aleksandru Subotić, tokom svađe u rijaliti programu Zadruga.

Odmah posle toga je diskvalifikovan, a Aleksandra je dan nakon incidenta, 6. oktobra, prijavila napad u policijskoj stanici u Pećincima, gde je potom i saslušana!

Necenzurisani snimak! Pogledajte momenat kada je Vladimir pesnicom udario Aleksandru! (VIDEO)

Međutim, Aleksandra je, nakon što ju je Vladimir pesnicom udario u glavu posetila lekara u lokalnom Domu zdravlja, a sa lekarskim izveštajem sutradan je otišla u stanicu u Pećince.

Kako nezvanično saznajemo, Aleksandri Subotić lekari nisu konstatovali vidljive povrede na telu.

- Lekar nije konstatovao nikakve povrede na Aleksandrinom telu, odnosno na glavi gde je primila udarac. Takođe, nije se izjasnio o stepenu povreda - kaže izvor Telegrafa.

Momenat pre nego što je Vladimir pesnicom udario Aleksandru, Printskrin: TV Pink

Kako dalje saznajemo, u Osnovno javno tužilaštvo u Rumi je 11. oktobra stigla je prijava sa izveštajem, a uskoro će tužilaštvo odlučiti da li ima dovoljno elemenata za pokretanje krivičnog postupka.

Iz dosad sudske prakse za slična dela, Tomović bi za nasilničko ponašanje mogao da bude osuđen do godinu dana zatvora, uslovnu kaznu zatvora, društveno korisan rad u nekom od javnih preduzeća, ili novčanom kaznom.

Pored nasilničkog ponašanja Vladimir bi mogao da bude osuđen i za nanošenje lakih telesnih povreda, o čemu će tužilac odlučiti, ali je izvesno da je u pitanju krivično delo nanošenje lakših teelsnih povreda, pošto Aleksandra na telu nije imala tragove istih.

Međutim, otežavajuća okolnost je snimak, na kojem se jasno vidi napad.

VIDEO: Vladimir: Žao mi je što je nisam jače udario!

(I.Č.-I.C.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    12. oktobar 2018 | 17:33

    Vratite Vladu

  • EL...

    12. oktobar 2018 | 16:53

    A Vladimirov ogreban i krvav nos ? Da li je on išao kod lekara , njen udarac se vidi , i krv su videli zadrugari . A njegov promašeni udarac takođe ! Možda joj je dodirnu kosu , više ne ! Ona se drala kao luda jer se uplašila da nije diskvalifikovana , jer zna šta je uradila ! Ali napad je najbolja odbrana ...!

  • Ja

    12. oktobar 2018 | 16:31

    Aleksandra svima prkosi i tera inat da bi dobila samo pare ležeći i blamiraju i se sve za pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA