≫ 

"Je*aću te u mozak!" Miljana i Marko najstrašnije vređali jedno drugo, Miljković joj u besu prevrnuo krevet! (FOTO) (VIDEO)

- Maja mi je sinoć ispričala da ne može da ti se digne na nju! - rekla je Miljana Miljkoviću

  • 4
Miljana i Marko se svađaju, Printskein: TV Pink

Rijaliti učesnici Miljana Kulić i Marko Miljković napravili su haos u Zadruzi!

Inače prijatelji iz prethodne sezone rijalitija, a sada ljuti neprijatelji, takmičarima nisu dali mira uvredama koje su tokom noći razmenjivali.

Marko je Miljanu isprskao parfemom, a nakon što je oprala kosu, Kulićeva se požalila Nataši Moskvi da nije mogla da ispere miris parfema i da i dalje cela miriše na isti.

"Zahtevam obezbeđenje, zaklaće me psihopata!" Luna i Miljana se žestoko posvađale, Đoganijeva je gurnula, nastao opšti haos! (VIDEO)

Miljana skače po Markovom krevetu i gazi mu jastuk, Printskein: TV Pink

- Govno malo. Provociraš me. Fekalijo Kulić! - rekao je Marko.

- Ostaćeš nebitan, treba da mi se zahvališ što si ostao kao trinaesto prase. Maja mi je sinoć ispričala da ne može da ti se digne na nju. Ti si besposleni gmizavac i imbecil! - vikla je Miljana.

Kulićeva se popela na Markov krevet što je njega razbesnelo, pa je i on skako po njenom krevetu i šutirao joj jastuk. Marko je Miljaninom posteljinom obrisao pod, što je Kulićka isto učinila sa Miljkovićevom posteljinom.

Marko gazi Miljanin krevet i šutira joj jastuk, Printskrin: TV pink

Kada je Miljana na kratko napustila spavaću sobu, Mijković je ispolivao svoj, ali i druge krevete koji su bili tu kako novopečena mama ne bi tu ostala.

- Juče sam raskinuo sa devojkom, ona danas hoće da mi se uvuče u krevet. Je*aću te sa slašću u mozak! Samo zato što si bila trudna, štedeo sam te! -rekao je  iznervirano Marko.

U "Zadruzi" si bio moja prikolica, moj parazit. Kuvao si mi, spremao, sve što mi je trebalo ti si radio - provocirala je Miljana.

Marko prevrće Miljanin krevet, Printskein: TV Pink

Marko je pobesneo pa je i Kulićkin krevet prevrnuo.

VIDEO: Kako je izgledao sukob Miljane i Marka pogledajte u videu ispod:

FENOMEN MIKSI: Zašto je Miljana Kulić jedan od omiljenih rijaliti igrača?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bubi

    15. oktobar 2018 | 12:54

    Ne znam samo kome je ova luda Miljana omiljeni rijaliti igrač

  • Tea

    15. oktobar 2018 | 10:41

    Miljanu nece nijedan muskarac u rijalitiju pa od ljubomore spremna je na sve!A to sto joj je bio desna ruka kad je bila u drugom stanju je ono hrani kuce da te ujeda!!Ja samo zameram normalnim osobama koje poznaju Miljanu zasto se uopsta sa njom raspravljaju .Ona nema sta da pokaze osim svadja i uvreda i tako drzi kadar inace da je kuliraju nebi ni bila primecena.Onda sledi njena gluma trovanje pa hoce kuci pa tako vec poznate fore da skrena paznju na sebe!

  • Olga

    15. oktobar 2018 | 11:02

    Miljana ne preza ni od cega,udara jako nisko.Marko treba da se cuva ,ako je naumila ,izbacice ga napolje,samo zato sto je ne zeli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA