Ako vidite ovu devojku u svom gradu, ona hoće seks s vama!

Ova kineskinja rešila je da proputuje tako što će u svakom gradu koji poseti spavati s drugim muškarcem. Ako slučajno naiđete negde na nju, ne propustite priliku

  • 17

Ju Peng ima 19 godina i u potrazi je za privremenim partnerima koji moraju da budu "zgodni, imaju manje od 30 godina, viši od 175 centimetara i, naravno, bogati".

Ova Kineskinja planira da prputuje svoju zemlju tako što će u svakom gradu koji poseti, spavati s drugim muškarcem, a svoj je oglas objavila na kineskoj društvenoj mreži Weibo. Izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, mnogi je optužuju za prostituciju, a jedan korisnik je prokomentarisao: “Da prima novac, svi bismo znali kako da je zovemo. Ovo je odvratno”.

- Finansiraće mi prevoz do svog grada i sve troškove dok sam tamo, a pritom, moraju biti velikodušni. Zauzvrat će dobiti celu noć samnom, moju punu pažnju, šansu da se iskažu u društvu istinski lepe devojke - poručila je Peng.

Ona kaže da je već proputovala istočnu Kinu na ovaj način, a sad želi da vidi i ostatak zemlje, što ne može sama da plati.

- Ovo je poput stopiranja. Nije nešto čega bi se trebalo stideti - dodala je ona.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki2

    28. oktobar 2014 | 14:41

    Ccc sad ste napisali a ja je juce sreo na ulici kaze "djiha" i vuce me za ruku ja mislio kaze zdravo na kineskom i kazem joj njihao i krenem na drugu stranu a ona ne prestaje da me vuce za ruku reko pobogu ova kineskinja nesto mnogo ljubazna i ona meni kaze djiha ja njoj par puta njihao i okrenu se i jedva uteko:D.

  • IVO

    28. oktobar 2014 | 12:55

    Molio bih za kontakt podatke da malo zamenim ove nase sponzoruse :)

  • ja

    28. oktobar 2014 | 13:10

    Kakvu priliku, ja sam gej.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA