Ako se pronalazite u nekoj od ovih stavki, nije ni čudo što nemate dečka!

Neke žene imaju sreće u ljubavi, a neke jednostavno nemaju. Stvar je poprilično prosta i za jedne i za druge, ali najčešće upravo ove koje nikako ne mogu da pronađu dečka nemaju pojma u čemu je problem

  • 7

Ako želite da pronađete razlog zbog kog ste i dalje same, evo nekih smernica. Istraživanja pokazuju da postoje tipovi žena koje se uvek muče kada je u pitanju ljubav.

Proverite da li i vi pripadate nekom od ovih tipova:

Uvek na drugom mestu

Žena koja se toliko trudi da ugodi svima oko sebe da je uvek na drugom mestu. Muškarci ne vole ovakve žene jer imaju osećaj da nema nikakvog izazova u celoj priči. Žena koja nastoji da ugodi svakoj želji svog muškarca misli da time radi dobru stvar, a zapravo ga gubi.

U potrazi za srodnom dušom

Žena koja idealizuje ljubav i očekuje da sve bude kao u filmu vrlo će često nailaziti na razočaranje. Svaku manu potencijalnog dečka će pretvoriti u veliki problem zbog kog ne mogu da budu zajedno i baciće se na potragu za nekim drugim.

Kraljica drame

Žena koja od muve pravi slona nikada nije privlačna muškarcima, pogotovo ne onima koji žele normalnu, stabilnu vezu. Ovakve žene su često i ljubomorne, a dramatizovanje je samo način da privuku pažnju na sebe.

Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo Foto-ilustracija: Foter/mk is Watoo

Druga majka

Kaže se da svaki muškarac u ženi traži svoju majku, što je možda istina u nekom segmentu, ali muškarci definitivno ne žele da budu u vezi sa ženom s kojom se osećaju kao da još uvek žive s mamom. Konstantno prigovaranje i tretiranje muškarca kao da im je sin čini ovakve žene poprilično nepoželjnim za vezu.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zMk~a

    30. januar 2015 | 19:27

    A ja mislila da je za sve kriva konjukcija u drugoj kući izmedju Venere, Neptuna i Sunca. :-D

  • ♡ LaViCa ♡

    31. januar 2015 | 07:03

    Mislim da bi se sav nas uspeh trebao ogledati u...nasoj energiji, zelji za zivotom, radosti! Kada mislimo o gospodinu "pravom", treba da razmisljamo pozitivno i bez crnih misli, moramo se truditi..da sve vise..mane pretvaramo u vrline.... jer kakve su nam misli, takav nam je život!... Budimo pre svega dobre prema sebi, cenimo sebe, da bi nas cenili drugi! Ja tako mislim, ja se time vodim, ja se..nadam da ce naici gospodin pravi! :)))

  • топлистанадреалиста

    31. januar 2015 | 20:11

    Мене интересује у колико се ставки проналази "Беа", пошто сам ја њој на првом мјесту.......до душе јесте да сам први као љигавац, али боже мој и то је нешто!:D :) ;)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA