Ovi znakovi otkrivaju kakav vam je seks. Ako ih prepoznate sve, znači da je savršen!

Navikli smo da maštamo o savršenoj ljubavi kao u holivudskom filmu, međutim, u stvarnosti to funkcioniše malo drugačije. Ako se ovi znakovi pojavljuju u vašoj vezi, onda je sve na svom mestu i seks je savršen

  • 34

O ukusima ne vredi raspravljati, to odavno je poznato. Ono što ste voleli i što vam se dopadalo kad ste bili mladi, sigurno se promenilo. Za savršen seks, najvažnije je da se uskladite s partnerom.

Uspostavljanje stabilnog seksualnog odnosa nije lako, ali je ipak moguće. Ovo su 17 “znakova pored puta” koje treba slediti da biste postigli savršen seks.

Seksi SMS

Kada je vaš partner na poslu ili na putu, pošaljite mu seksi SMS. Nemojte ga štedeti ni kada šaljete mejl, obaspite ga erotskim fotografijama. Na taj način probudićete njegovu maštu i jedva će čekati da vas se dočepa.

Odbacite rutinu

Svi smo podložni stvaranju životnih rutina, a čim pomislite da ste u seksualnom smislu "upali u kolotečinu", vi odmah promenite nešto. Neka to za početak bude seks usred dana ili na nekom novom mestu, važno da je drugačije od uobičajenog.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Zajednički poslovi i hobi

Sugerišite partneru da zajedno isprobate nove stvari i van spavaće sobe. Očigledno ste svesni da strast možete raspaliti kroz sticanje novih iskustava bilo gde, u bilo koje doba dana. Prihvatite i njegov predlog, iako vam se ne dopada, shvatite to kao izazov.

Budite ponosni na svoje telo

Bez obzira na to da li imate višak kilograma ili celulit, ne treba da se stidite svog tela. Ako vi na to ne obraćate pažnju, neće ni vaš muškarac. Neka vam bude potpuno svejedno da li su svetla ugašena ili ne. Budite goli i samouvereni.

Maštajte zajedno

Ako s partnerom možete da razgovarate o samozadovoljavanju, znači da imate dobar odnos. Prepričajte mu o čemu razmišljate dok se sami zabavljate, verujte, to će ga uzbuditi.


Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Izaberite najbolji seks

"Koji ti je naš seks bio najbolji do sada?" Da li razgovarate s partnerom o tome? Recite mu kada vam je bilo najbolje i zašto. Tražite isto od njega.

Potvrda ljubavi

Ako redovno pitate partnera posle seksa, kako mu je bilo, da li je maksimalno uživao, vi ste već u uspešnoj vezi. Razmenite međusobno nove želje, možda ih realizujete u krevetu.

Sebičnost, nikako

Prihvatate vođenje ljubavi i onda kada vam nije do seksa. Lažete samo zato da udovoljite partneru. Odlično, vaš odnos je za pohvalu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Pogled na druge

Uopšte vam ne smeta kad vaš partner pogleda drugu ženu na ulici. Vi ste sigurni u njegovu ljubav i naklonost. Vi ste, zapravo, prava žena.

Prošlost

Ne plašite se nijedne prethodne devojke svog dečka, jer znate da je ono što vas dvoje imate najbolje na svetu. Još jedna potvrda da ste prava žena za njega.

Zabrane

Ako ne tražite od svog partnera da prestane da se druži s osobama suprotnog pola, normalni ste. Vi na život i seks imate normalan pogled.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Napadi ljubomore

Kad vas uhvati ljubomora, vaš partner se nasmeje i oseća se polaskano. Nakon što vas ohrabri da ste mu jedini, zaključite da je malo ljubomore zdravo.

Seks na filmu

Ako u bioskopu tokom seksi scena instinktivno dodirujete svog partnera, to znači da gledajući glumce na platnu vizualizujete vas dvoje.

Lična higijena

Vi ne stvarate savršene higijenske uslove da biste partnera odvukli u krevet. Ne menjate posteljinu, ne nameštate frizuru, ne šminkate se, ne tuširate se svaki put kad poželite seks. Ne zahtevate od partnera savšeno mirisnog muškarca da bi s vama vodio ljubav. Opustite se, savršeno ste normalni i sve to što radite sasvim je u redu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Šifre i nadimci

Imate vlastite šifre za određene seks poze ili ste jedno drugome nadenuli nadimke za polne organe. Odličan ste par, bravo za vas!

Nove poze

Ne zadovoljavate se klasičnim, isprobanim pozama koje svi već znaju. Animirate partnera da uvek probate nešto novo, akrobacija je vaše srednje ime. Partner vas prati. Odlično, još jedan poen za vas - savšen ste par.

Seks za pomirenje

Posle male svađe u vezi, primetili ste, da vam je seks sočniji, bolji i da duže traje. to je još jedan dobar znak da negujete savršen odnos sa svojim partnerom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dada

    28. mart 2015 | 17:46

    A gde su tu deca pa babe i dede pa problemi na poslu,temperature, plata potrosena..bas nesto razmisljam o pozi..

  • Neko

    28. mart 2015 | 16:33

    Bajke

  • Pahuljica

    28. mart 2015 | 22:11

    Eh da je sve to tako niko se nebi razvodio i niko nikog nebi varao

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA