Ove stvari su muškarcima nebitne, a žene se baš na to pale!

Muškarci svašta rade ne bi li ispali frajeri pred ženama, a nemaju pojma kad im je uspelo, jer žene vole neke sasvim obične stvari. Evo i koje

  • 9

Žene su iskreno priznale šta ih je jako uzbudilo kod muškaraca, a radi se o stvarima za koje momci misle da su potpuno nebitne kad je privlačnost u pitanju, ali varaju se.

Evo šta je to ženama neodoljivo:

Da gledam muškarca kako pomaže staroj ženi da pređe ulicu ili pomaže nešto drugo, posebno ako se radi o njegovoj majci. To je tako slatko i pokazuje da je džentlmen.

Ako uradi nešto za šta sam ja preslaba - podigne nešto teško, otvori mi nešto, popravi... To je kao da mi govori - ja sam muškarac, brinuću o tebi jer sam jak i muževan.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Neodoljivo mi je da gledam njegove mišiće na rukama dok nešto radi. Naravno, rukavi moraju da budu podignuti.

Bilo mi je seksi kad sam gledala prijatelja koji je u jednoj ruci držao laptop i zato nije mogao da otvori kesicu čaja pa ju je rastrgao zubima.

Volim da gledam kako mu se pomeraju mišići na rukama dok diže nešto teško i kako mu proviruje stomak ispod majice.

Obožavam da gledam kako muškarac uporno pokušava da poliže sladoled na dnu korneta.


Kad gledam kako mazi mačku, posebno ako je moja.

Ako sedi i skida svoju jaknu, a slučajno podigne i majicu koja je ispod pa mu proviri stomak ili leđa.

Dok ga gledam kako prostire veš dođe mi da mu skinem pantalone i iscedim ga.

Uzbuđuje me pogled na njegove ruke dok nešto pravi, nebitno da li je to nameštaj ili skulptura, samo da ih koristi dobro.

Ako mi moj muškarac menja gumu na autu.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Posmatrala sam mog bivšeg kako igra video igricu s mojim sinom po prvi put, a usred toga mi je šapnuo da me želi.

Moj bivši imao je običaj da liže šoljicu pre ispijanja kafe. Bio je to mali, suptilan gest koji je trajao možda trećinu sekunde, ali svaki put me uzbudi.

Muškarac u parku smirio je velikog psa koji je bio toliko uzbuđen da je rušio decu na igralištu (nije bio agresivan). Prišao mu je s raširenim rukama i otvorenim dlanovima, i govorio prijatnim glasom "hej, devojko". Pas se umirio i prišao mu, a on je čučnuo, tepao mu i pridržavao glavu dlanom. Potom mu je stavio ruku oko vrata. Uglavnom, pas je postao ispunjen ljubavlju. Potom je muškarac ustao i zatražio od psa da ga sledi kako bi mu pronašao vlasnika u parku i pratio ga je. To je bilo tako seksi i u trenutku me uzbudilo.

(Telegraf.rs / 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivana

    19. decembar 2015 | 17:32

    Apsolutno sve tačnoooooooooo....dodala bi jos, pogled na njegove ruke dok okrece volan u krivini....kao i onaj sexi izraz lica dok pali cigaru dok pridrzava da mu se plamen od upaljaca ne ugasi....;-)....kad skida majcu, onako preko glave, bez da prvo izvuce ruke, kad izadje mokar iz kade....uh...ima toliko sitnica u kojima je neodoljiv....

  • Maki

    20. decembar 2015 | 05:52

    Kad prdne

  • Ahaha

    20. decembar 2015 | 08:47

    Ustvari sve, ako ste napaljene kucke :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA