Kakve grudi volite, takav vam je račun u banci!

Jedno istraživanje je pokazalo da muškarci koji imaju niska primanja više vole velike grudi za razliku od muškaraca s visokim primanjima, kojima su privlačnije manje

  • 11

Ljubav prema većim ili manjim grudima, otkriva kakav je ekonomski status muškarca odnosno koliko je težak njegov račun u banci. To je, naime, pokazalo jedno istraživanje čiji je zaključak da je ukus muškarca kada su u pitanju ženske grudi, između ostalog, i visina njegovih primanja.

Psiholozi su izveli dva eksperimenta kako bi utvrdili na koji način ekonomski status muškarca utiče na to da li više voli žene s manjim ili većim grudima.

VODIČ ZA DODIRIVANJE ŽENSKIH GRUDI: Evo kad ide šaka, a kad idu usne i jezik

U prvom eksperimentu je učestvovalo 266 muškaraca s različitim primanjima i iz svih društvenih slojeva - nižeg, srednjeg i visokog. Svakom ispitaniku su pokazane animirane ženske figure s različitim veličinama grudi, koje su ocenjivali ocenama od jedan do pet, u zavisnosti od stepena privlačnosti.

Ispostavilo se da muškarci s niskim socio-ekonomskim statusom smatraju da su velike grudi privlačnije, za razliku od muškaraca s visokim primanjima.

Foto: fundir.org Foto: fundir.org

MUŠKARCI ovo je OSAM SITUACIJA zbog kojih vam žene ne veruju!

U drugom eksperimentu psiholozi su želeli da utvrde da li glad utiče na to da muškarci viđe vole velike ili male grudi, s obzirom na to da su one asocijacija na porođaj i odgajanje deteta.


Ispostavilo se da su muškarci, koji su gledali grudi praznog želuca, bili oduševljeni bujnim ženskim poprsjima, za razliku od onih koji su došli siti i smatrali da su privlačnije manje grudi.

(Telegraf. rs / Izvor: Mojportal.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nbg1

    26. januar 2016 | 21:33

    Dali su velike ili male nije vazno , vazno je da su prave .

  • Vladimirovič

    25. januar 2016 | 22:37

    Kakvo je vrijeme došlo daj šta daš samo nek je žensko..

  • UNITEDSTATESOFSERBIA

    26. januar 2016 | 01:12

    Nikad više teorija, nikad manje seksa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA