Ako uradite OVO, upropastićete vezu u jednom potezu!

I muškarci vrlo uspešno teraju ljubav od sebe, ali to rade manje očiglednim metodama, nego što su drskost, laganje i flertovanje sa drugim devojkama

  • 0

Žene su uglavnom te koje preuzimaju odgovornost za "podvlačenje crte" u vezi, što najčešće podrazumeva raskid. Ali ako "zagrebete" malo ispod površine, za raskid nije odgovoran onaj koji je izgovorio "zbogom", već onaj koji je upropastio vezu. Ipak, postoje oni kojima je baš to cilj.

Kako OTKAČITI 100% ZALJUBLJENU devojku?

PRIPREMITE SE: Ova 4 problema će kad-tad UGROZITI VAŠU VEZU!

Žene umeju vrlo uspešno da teraju ljubav od sebe, piše Index.

Međutim, to rade i muškarci. Ovo su najčešće stvari kojima  postižu taj cilj, a koje ne uključuju očigledna ponašanja, kao što su drskost, laganje i koketiranje s drugim ženama.

Nisko samopoštovanje

Kada je neko siguran u sebe, tako će da zrači i prema drugima. S druge strane, ako neko ima nisko samopoštovanje, ljudi će se osećati loše u njegovom prisustvu. Niko ne želi kraj sebe da ima osobu koja zrači takvom negativnom energijom.

Foto-ilustracija: Profimedia Foto-ilustracija: Profimedia

Egocentričnost

Ovaj muškarac nema nisko samopoštovanje, već je pun sebe pa bi zapravo bilo najbolje da izlazi sam sa sobom. Njegov ego je ogroman. On priča samo o sebi, voli da bude u centru vaše, ali i tuđe pažnje, pa se uopšteno ponaša kao da je iznad vas, što je odličan način da upropasti vezu.


Foto-ilustracija: Katie Tegtmeyer / Foter.com Foto-ilustracija: Katie Tegtmeyer / Foter.com

Nemogućnost slušanja

Da biste bili uspešni u vezi, morate da znate kada da govorite, a kada da slušate. Iako žene često ne kažu šta im je sve na pameti, kada počnu da govore, očekuju da ih druga strana pažljivo sluša. Ako vide da muškarac to nije u mogućnosti da uradi, potražiće nekoga ko će to moći.

Foto: altersense.pl Foto: altersense.pl

Konstantno žaljenje

Kao što postoje žene, postoje i muškarci, koji su u večitoj borbi sa svima, odnosno misle da je ceo svet protiv njih. Ima dana kada se svi tako osećamo, ali niko ne želi da sluša konstantno žaljenje, bez izuzetka.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Igra toplo-hladno

Jedan dan se ponaša kao ludo zaljubljeni klinac, već drugi dan se ne javlja. Preko poruka pokazuje neverovatnu zainteresovanost, a kad uspe da nađe vremena za viđanje, prilično je distanciran i slično. Ako želi vezu, žena mora da mu bude prioritet. Ako ne želi ili nema vremena, najbolje je da ništa ni ne započinje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA