OPAMETITE SE: Pet najglupljih zabluda o seksu

Neki mitovi o dešavanjima u spavaćoj sobi mogu da budu veoma opasni, dok su drugi samo smešni. Ipak, za sve je zajedničko da apsolutno nisu tačni

  • 0

Muškarci imaju jači libido od žena

Iako na želju za seksom najviše uticaja ima testosteron, hormon kojeg muškarci imaju više, na libido mogu da utiču i stres, umor, gojaznost, pušenje, alkohol i godine. Sve to može smanjiti želju kod muškaraca.

Oralni i analni seks su bezbedni

Gotovo sve zarazne bolesti koje se prenose vaginalnim putem mogu se preneti i oralnim i analnim, ako je u pitanju odnos bez zaštite. To se svakako odnosi na genitalni herpes, gonoreju, hlamidiju, sifilis, HIV. Treba li dalje da nabrajamo?

Seks prve bračne noći je nezaboravan

Čak 35 odsto upravo venčanih parova je preumorno, prepijano ili previše nervozno da bi im uopšte palo na pamet da se u noći nakon svadbe prepuste maltene nepostojećim strastima.

Bapski načini za zaštitu od trudnoće

Vođenje ljubavi u uspravnom položaju, đakuziju, skakanje gore-dole, tuširanje odmah nakon seksa nisu načini zaštite od trudnoće. Sve su to neistine. Jedini način da se istovremeno zaštitite od polno prenosivih bolesti i trudnoće jeste kondom. Ako ne želite da zatrudnite, a imate stalnog partnera, idite kod ginekologa koji će vam prepisati pilule za kontracepciju ili neku drugu medicinski isprobanu metodu zaštite od začeća.

Nemaju sve žene G-tačku

Ovo nije istina. Sve žene imaju G-tačku, ali ona nije toliko važna koliko se oko nje diže fama. Istina je da, dok neke žene obožavaju stimulaciju G-tačke, druge dame samo osećaju golicanje koje ih tera da otrče u toalet.

(Net.hr; Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA