Evo zašto muškarci beže od žena

I dok neke devojke deluju na frajere poput magneta, s druge strane postoje i one koje nemaju sreće u ljubavi. Zašto muškarci beže glavom bez obzira od nekih žena? Vreme je da saznate

  • 8

Neke dame su rođene pod srećnom zvezdom, pa nemaju mnogo muka u ljubavi. Skoro nikada nisu bez partnera i vrlo retko ćete ih čuti kako govore da su singl. S druge strane nalaze se pripadnice nežnijeg pola koje prati sasvim suprotna sudbina.

Čekaju na muškarca mesecima i taman kada im se učini na tren da su pronašle ono što su tražile, on nestaje bez traga i glasa. Međutim, sve se to dešava s razlogom, najčešće jer su te iste žene napravile pogrešne poteze koje su muškarca naterale na beg. Evo šta nikako ne smete da radite, ukoliko frajera želite da zadržite pored sebe.

Pokušavate da ga promenite

Stvari su vrlo jasne. Ukoliko čovek oseti da vam se ne dopada onakav kakav jeste, potražiće nekog ko će ga prihvatiti u celosti. Niste vi jedina žena na svetu pa da mora da se prilagođava vašim zahtevima i željama. U redu je ukoliko od njega zahtevate da promeni neke loše navike ili frizuru koja mu loše stoji, ali ako ste mislili da možete tek tako da menjate ono što on zapravo jeste, prevarili ste se. Baš zbog toga razloga će muškarac i pobeći od vas.

Previše lagan ulov

Muškarci uživaju u igri mačke i miša i obožavaju da ta nadmetanja što duže traju. Baš iz tog razloga, ukoliko mu se plen ispostavi kao vrlo lagan za uloviti, igra prestaje da bude interesantna i zanimljivost traže na nekom drugom mestu. Što se duže budete natezali sa njim oko seksa, to ćete mu biti zanimljiviji. Ipak, to ne znači da treba da ga odbijate celu večnost. Idite polako, polako mu pružajte deo po deo vas i primetićete kako delujete na njega poput magneta.


Previše poruka i poziva 

Stvar koju muškarci prosto ne podnose. Sloboda je izuzetno bitan deo veze i ukoliko mu je ne pružite, potražiće je na drugom mestu. Stoga, ukoliko želite da ga zadržite, prestanite da mu visite za vratom poput kravate, inače će vas vrlo brzo zbaciti s vrata i potrčati ka nekoj boljoj prilici.

Prebrzi tempo

Ne treba trčati pred rudu. Ukoliko ste nedavno ušli u vezu sa muškarcem kojeg već sada smatrate savršenim čovekom za vas, ne pokazujte mu to u potpunosti jer se može uplašiti i dati na beg. Povucite ručnu kako biste sačuvali vezu od kraha. Iako je vama sve ružičasto, upalite mozak makar na tren i posmatrajte stvari realno. Za planiranje braka, dece i upoznavanje roditelja mora da prođe još jedan dobar komad vremena.

( T. Milić )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA