Kako da začinite finale? 5 najboljih poza za seks i gledanje meča u isto vreme

Nemojte čekati poluvreme, uz ove sjajne poze možete dati posebnu čar današnjem finalu

  • 3

Ovih dana su fudbalske utakmice i Vimbldon u prvom planu, pa mnogi momci nemaju vremena za seks. Pa i kako bi postigli sve to kad je po čitav dan: fudbal, tenis, tenis, fudbal, pa gde tu još ubaciti i seksualne aktivnosti?! Ali, šta ako vam kažemo da obe te stvari možete raditi u isto vreme. Postoje poze koje vam omogućavaju pogled na ekran dok uživate u strasnom seksu.

Ne dajte joj to da jede: 8 namirnica koje ženama smanjuju želju za seksom

Još davne 2014. godine, engleska kompanija za izradu seksi igračaka "Love Honey" je sprovela istraživanje koje je pokazalo da se skoro polovina fudbalskih fanova ima seks dok gleda utakmice na televiziji. Prilično utešni rezultati, s obzirom na to da smo načuli da je "Pornhub" poslednjih dana na gubitku.

Ove poze vam omogućavaju da imate ludi seks dok pratite utakmicu na ekranu:

1. "Doggy Style" poza

"Doggy style" poza je jedna od najomiljenijih i najpopularnijih seks poza svih vremena. U ovom slučaju je zahvalna jer je nije potrebno previše prilagođavati fudbalu. Dovoljno je da se okrenete prema televiziji i oboje možete pratiti utakmicu na veoma poseban način. Uostalom, sportsko i ljubavno uzbuđenje daće posebnu čar ovoj pozi.

Foto: Shutterstock

2. Dvostruki crv

Ako ste preumorni za snažni "doggy style", dvostruki crv je prava lenja poza koja daje maksimalne rezultate. Dovoljno je da devojka legne na krevet na stomak, a dečko da legne preko nje. Utakmicu je prilično zgodno pratiti, s obzirom da poza nije tehnički zahtevna za izvođenje. Nije potrebno čekati poluvreme!

Foto-ilustracija: Profimedia


3. Obrnuta kaubojka

Obrnuta kaubojka je još jedan seksi klasik za kojim je u ovom slučaju zgodno posegnuti. U ovoj pozi muškarac sedi na kauču, a žena ga zajaše okrećući mu leđa. Istina, nije baš neka romantična poza, ali ako seks tokom fudbalske utakmice (doduše, ispred televizora) nije prava adrenalinska prilika, ne znamo šta je...

Foto-ilustracija: Profimedia

4. Kašika

Poza kašike je jedna od najromantičnijih i najnežnijih poza, ali fudbal bi mogao da joj donese novu čar. Mogla bi da postane prava poza čiji tempo može sjajno da prati tempo na terenu. S druge strane, ležeći položaj je jako udoban i pogodan za praćenje utakmice, a na poluvremenu se monotonija može savršeno začiniti.

Foto-ilustracija: Profimedia

5. Mala sirena

Poza "mala sirena" je namenjena onima koji doslovno žele da prate ritam fudbala i da uživaju u seksu. Žena potrbuške leži na krevetu, tako da joj gornji deo tela visi preko kreveta. Muškarac leži preko nje, a rukama dodiruje pod. Diže se rukama u sklek pa se tako pomera gore-dole. Baš dobra vežba za bicepse i tricepse.

Foto-ilustracija: Profimedia

(Telegraf.rs / Izvor: miss7.24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA