Veslo-joga za muške oči: Vikend trening koji ćete dobro zapamtiti (FOTO)

Devojka je postala poznata po knjizi u kojoj savetuje "kako da postanete poznati"

  • 2

Foto: Profimedia

Rejčel Mekord je model, glumica i pisac, najpoznatija je kao autorka knjige "Slay the fame game" u kojoj objašnjava kako da budete poznati, "ali i da se izdvajate u moru poznatih". Osim toga, Rejčel je poznata i po tome što voli da se fotografiše oskudno odevena, tako da ovaj serijal fotografija koje dolaze sa plaža Los Anđelesa, nije ni malo čudan.

3 ubedljivo najbolje poze za seks u automobilu

Karijeru je počela kao manekenka, a onda je postala producent, govornik i filantrop. Gledali ste je na naslovnim stranama magazina "Vogue", a onda je bila zvezda i producent sopstvenog šou programa "From trailer parks to red carpets", u kom je ispričala kako izgleda put od bede do slave.

Rejčel Mekord radi jogu na vodi Foto: Profimedia

Rejčel Mekord je poznata i po dobrim gimnastičarkskim veštinama, što dokazuje i ova "borba" sa veslom. Još uvek nije poznato da li je ovo neka nova rutina joge ili se Rejčel samo malo spotakla na nestašnoj vodi, ali je sigurno da su gledaoci uživali.

Rejčel je poznata i po tome što ima mnoštvo fotografija na kojima liže sladoled, ali izgleda da joj je on nedostajao ovog puta.

Rejčel Mekord vesla ka obali Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA