Ronaldo ranije napustio trening, hoće li biti spreman za Dortmund? (FOTO)

Fudbaler Real Madrida ranije je napustio poslednji trening pred revanš meč sa nemačkim klubom u okviru četvrtfinala Lige šampiona

  • 0

Glavobolja za Karla Anćelotija.  Najbolji strelac Reala iz Madrida Kristijano Ronaldo napustio je poslednji trening zbog povrede kolena i neizvesno je da li će moći da nastupi na revanš utakmici četvrtfinala Lige šampiona protiv Borusije u Dortmundu.

Ronaldo je zbog problema s kolenom propustio prvenstveni meč španske Primere protiv Sosijedada u subotu, a njegova nova povreda donela je probleme treneru Karlu Anćelotiju, uprkos tome što Real protiv Borusije brani ubedljivu prednost iz prvog susreta u Madridu (3:0).

Anćeloti je u nedelju rekao da neće reskirati sa svojim najboljim igračem i da će ga izostaviti iz tima ukoliko ne bude sto posto spreman, a današnja nova povreda verovatno će uticati da Portugalac ne istrči na teren stadiona Vestfalen.

- Kristijano uvek želi da igra, i ja želim da igra, ali on je profesionalac i zna da li je to u stanju ovog trenutka. Moramo još da sačekamo, ne žurimo sa konačnom odlukom. U svakom slučaju, nećemo rizikovati ozbiljniju povredu - rekao  je Anćeloti novinarima u Dortmundu.

Ronaldo je ove sezone postigao za Real Madrid čak 45 golova u svim takmičenjima, a nedostaje mu samo jedan da obori rekord Lige šampiona po broju pogodaka u jednoj sezoni. Utakmica između Borusije i Reala igra se u Dortmundu u utorak od 20.45.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA