Pogledajte partiju pokera Rafaela Nadala! (FOTO)

Profesionalna igračica Vanesa Selbst bila je sa druge strane stola u Monte Karlu

  • 0

Rafael Nadal je sinonim za tenis u Monte Karlu, s obzirom da je ovaj Masters turnir osvajao čak osam puta uzastopno, sve dok ga prošle godine nije savladao Novak Đoković.

Međutim, to nije poenta ovog teksta, već da vas upoznamo sa marketinškim magnetom koji Rafa ima kod sebe, toliko jak, da ga u čuvenom Monte Karlu zovu i da reklamira skupe poker turnire i kazina.

Svi znate kakava je Monte Karlo i Monako uopšte raj za svetske bogataše, a ovoga puta Rafa je tu da im dočara kakav ih "lud" provod očekuje ukoliko se odluče za učestvovanje na jednom od moćnih kartaških turnira.

Nadalu je radi bolje promocije pokera pomogla simpatična devojka, inače profesionalni poker igrač Vanesa Selbst sa kojom je odigrao promotivni meč.

Nadal naravno neće uzeti učešće na zvaničnom poker turniru, teško i da će ulaziti u kazina, jer ga u isto vreme očekuje turnir na šljaci na kojem želi da vrati titulu.

Inače, u pitanju je prostor Kazina Monte Karlo.

Nedavno je Nadal učestvovao na humanitarnom turniru u Pragu gde je pobedio ispred legendi kakve su brazilski fudbaler Ronaldo, Andrej Ševčenko, bivši skijaš Alberto Tomba.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA