Ponovo frka s Mitrovićem: Odbio da pruži ruku treneru Albancu!

Srpski napadač bio nezadovoljan što ga je trener izmenio u 76. minutu meča protiv Zulte Varegema

  • 13

Nekadašnji fudbaler Partizana, a sada Anderlehta, Aleksandar Mitrović ponovo je dospeo u žižu belgijske javnosti posle meča protiv Zulte Varegema kada je, prilikom izlaska sa terena, odbio da pruži ruku treneru Besniku Hasiju.

Mitrović je zamenjen u 76. minutu, a prilikom izlaska sa terena samo je prošao pored Albanca koji nije bilo zadovoljan srpskim fudbalerom.

- Mitrović nije bio zadovoljan zbog zamene? Nisam ni ja bio zadovoljan njegovom partijom i onom promašenom šansom sa pet metara! Ne zanima me ko je kako raspoložen. Lopta u mreži je najbolji odgovor ako želi da poruči nešto. Znam da nijedan igrač nije srećan kada ga zamene. Od Mitrovića ne očekujem da pokazuje sreću kada ga zamenim, ali očekujem da se ponaša kao profesionalac - rekao je Hasi i dodao:

- Njemu bi ovo trebalo da posluži kao lekcija. Mlad je. Ima vremena da nauči neke stvari. Na kraju, zamenio sam ga jer sam želeo da uvedem Vargasa. Na terenu sam imao Mitrovića i Sirijaka i odlučio sam se da Sirijaka zadržim na terenu jer nam donosi dubinu u napadu.

Anderleht se trenutno nalazi na četvrtoj poziciji sa 36 bodova, dva manje od Klub Briža i Standarda, koji doduše ima i meč manje.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tihi

    17. april 2014 | 12:01

    Bravo SRBINE!!!SRBIJA je vecna dok su joj deca verna!!!!Da je vise ovakvih,ne bi danas Kosovo bilo Albansko!!!!

  • Partybreaker

    17. april 2014 | 12:01

    Menjaj klub...

  • dejan

    17. april 2014 | 12:51

    pa kako ste vi zakljucili da mu nije pruzio ruku zato sto je albanac?iz vaseg teksta sam zakljucio da je to bilo zbog zamene.samo dizete prasinu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA