Zvezda prokockala šest golova prednosti u Šapcu!

Izabranici Nenada Peruničića imali visoku prednost na poluvremenu, a onda dozvolili Metaloplastici da preokrene i dođe do trijumfa

  • 2

Rukometaši Crvene zvezde nisu uspeli da na krilima pobede u večitom derbiju zabeleže i trijumf u Šapcu protiv Metaloplastike. Domaćini su bili bolji sa 32:30.

Prvih 30 minuta proteklo je u dominacija igrača beogradskog kluba koji su prosto leteli po terenu i na odmor otišli sa čak šest golova viška. Međutim, onda je usledio neočekivani pad u drugom delu meča kada su dozvolili nekadašnjem prvaku Evrope da preokrene rezultat u svoju korist.

U 45. minutu predvođeni odličnim golmanom Arsićem i bekom Grujičićem, Šapčani su prvi put na susretu poveli, a desetak minuta kasnije imali su i tri gola viška i već tada je bilo jasno da će crveno-beli teško izbeći poraz.

Nemanja Grujičić je bio najbolji akter u pobedničkom timu sa devet postignutih golova, a na suprotnoj strani najefikasniji je bio Božo Anđelić osam pogodaka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kole

    24. april 2014 | 00:00

    Bravo PLAVI! Samo napred do osvajanja lige i jos jednog evropskog odlicja! Metaloplastika u subotu igra drugi mec polu-finala challange cup-a sa portugalskom ekipom koju su pobedili 8 razlike kuci prethodne subote!

  • Mile GROBAR!

    24. april 2014 | 05:22

    Ovako ce prokockati i +6 bodova u JLS , dace bog , idemo PARTIZAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA