NELSON: Trebalo je da i navijači pokažu karakter kada nam nije išlo!

Razočarali su me zvižduci, nisam navikao na to, jer svi mi ulažemo sebe u ovo i shvatamo lično, rekao je plejmejker Zvezde

  • 45

Košarkaši Crvene zvezde nisu imali snage da izađu pred novinare u miks zoni, posle poraza od Cibone u polufinalu ABA lige. Iako su ih novinari čekali više od pola sata, tek nakon toga pojavili su se Demarkus Nelson i Raško Katić.

Demarkus Nelson je na pitanje šta misli o utakmici odgovorio kontrapitanjem.

- A šta vi mislite? - rekao je Amerikanac i nastavio:

- To je košarka, takav je sistem takmičenja i Cibona je bila bolji rival. Mi smo igali slabo. Cibona je igrala srcem, a mi smo odigrali katastrofalno.

- Razočarali su me zvižduci, nisam navikao na to. Mislim da je trebalo da i navijači pokažu karakter u trenucima kada nam nije išlo. Svi ulažemo sebe u ovo, momci u svlačionici sve to shvataju lično - rekao je Nelson.

Raško Katić je istakao da ne može da istakne nijednu činjenicu koja je odlučila pobednika meča.

- Arena, parket, koševi, poluprazna hala u kojoj se čuje svaki komentar i naša stegnutost, sve je to uticalo da ne pružimo partiju na potrebnom nivou.

- Cibona je bila mnogo rasterećenija. Nemam šta specijalno da kažem, da budem pametan i analiziram, jer nemam ništa od toga- naveo je Katić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    24. april 2014 | 23:54

    Pa ne navijaju svi za Partizan, pa da posle poraza pevaju svojim igracima

  • grobar do koske

    25. april 2014 | 09:53

    Juce su u Areni bili iskljucivo pecurkanci iz Beograda (i po koji sa strane),toliko o tome koliko vas ima u BG.Iz sela po unutrasnjosti dolazite samo kada je "organizovan" autobuski prevoz i samo na znacajnije utakmice da bi se na silu obarao Svetinjin rekord i da bi se posle hvalili po selu da ste bili u Bg na tekmi...Partizan-MIT ili cudo !!! Lepo vam je Nelson objasnio ko ste i sta ste...Kompleksasi...

  • grobar do koske

    25. april 2014 | 09:59

    Karakter i profil navijaca sa pecurkane ne ide zajedno,odavno ja to pricam...Grobari su zato najbolji na svetu,a ovi bi na silu da budu Mi...samo su mnogoooo lose kopije najboljih navijaca na svetu celom i to ce i ostati,samo mali sekundarci ! Partizan-MIT ili cudo !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA