AZAR KRITIKOVAO MURINJA: Čelsi nije stvoren da igra fudbal!

Da li će se Belgijanac posle ovakve izjave ponovo naći na udaru Portugalca kao što je bilo i posle prvog meča protiv PSŽ-a?

  • 1

Evropska fudbalska javnost je prethodnih nedelja brujala i kritikovala defanzivnu postavku igre Žozea Murinja, a posle hladnog tuša koji je Čelsi doživeo u revanš meču polufinala Lige šampiona to je učinio i jedan od ključnih igrača ovog kluba. Eden Azar je posle meča javno iskazao nezadovoljstvo zbog taktike svog trenera.

- Čelsi nije stvoren da igra fudbal. Ne znam šta nam je nedostajalo. Posle vođstva imali smo utakmicu u našim rukama. Možda su oni želeli pobedu više od nas. Bila je napeta utakmica, sa mnogo šansi. Tužan sam, ali oni su zaslužili da prođu u finale - rekao je Azar posle utakmice.

Sada je pitanje kako će posle ove njegove izjave ragovati portugalski stručnjak, jer je poznato da je Belgijanac već bio na tankom ledu kod njega nakon četvrtfinala protiv Pari Sen Žermena, kada se pominjao njegov odlazak sa "Stamford bridža" u francusku prestonicu po završetku sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Paša

    1. maj 2014 | 12:48

    Evo, pročitao sam i članak o ovome u britanskom Telegrafu da ne bude da je greška u prevodu. Ali i tamo sam video isti naslov, a nigde nisam osetio kritički ton.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA