NBA košarkaš posetio Crvenu zvezdu (FOTO)

Gorostasni centar Orlando Medžika Nikola Vučević posetio klub za koji navija od malih nogu

  • 6

Crnogorski košarkaš i član Orlando Medžika Nikola Vučević iskoristio je slobodno vreme i posetio klub za koji navija od malih nogu - Crvenu zvezdu.

Tom prilikom Vučević, koji je svoju privrženost crveno-belima priznao i u intervjuu za Telegraf, dobio je na poklon dres i majicu Delija uručene iz ruku Miloša Ninkovića.

- Pratim i volim Zvezdu otkad znam za sebe. Rođen sam 1990. godine, i imao sam svega jednu godinu kada je Crvena zvezda postigla najveće uspehe u svojoj istoriji, pa naravno nemam u sećanju taj period, ali jedna od omiljenih utakmica kojoj sam prisustvovao je ona protiv Rome, kada smo slavili golovima Nikole Žigića - rekao je Vučević i dodao:

- Jako mi je drago što sam dobio priliku da se upoznam sa fudbalerima Crvene zvezde. Bio sam ja ovde i pretprošlog leta, tokom kvalifikacija za Ligu Evrope, ali potpuno je drugačiji utisak ovde ispred svlačionica gde sam imao priliku i da popričam sa fudbalerima. Ukoliko ostanem u Beogradu, sigurno ću prisustvovati i utakmici protiv OFK Beograda, i nadam se pozitivnom ishodu koji će, uz takođe dobre vesti iz Užica, Crvenoj zvezdi garantovati šampionsku titulu.

Podsetimo, Vučević je nedavno istakao da neće igrati za reprezentaciju Crne Gore sve dok je selektor Sokolova Luka Pavićević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA