Dva Džordža jači od "čarobnjaka", Otuđena žena vlasnika Klipersa nije im donela sreću protiv Tandera! (VIDEO)

Brejkovo Oklahome i Indijane za vođstvo u polufinalnim serijama konferencija

  • 0

Indijana i Oklahoma napravile su brejkove u drugoj rundi plej ofa i pobedama na strani nad Vizardsima, odnosno, Klipersima povele u polufinalnoj seriji svojih konferencija sa 2:1.

Pejsersi su kada se pogleda rezultat ubedljivo savladali Vašington 85:63, čije košarkaše su uspeli da zaustave u šutu dozvolivši im da ubace vrlo mali broj poena za jednu NBA utakmicu. Posle izjednačenog prvog poluvremena, gosti su početkom treće četvrtine napravili seriju 12:0 kojom su se odlepili, a kasnije samo uvećavali svoje vođstvo.

Dva Džordža, Pol i Hil bili su inicijatori pobedničke serije Indijane. Na kraju Pol je završio utakmicu sa 23 poena i osam skokova, a Hil je ubacio devet. Pomogli su im Hibert sa 14 poena i Vest sa 12.

U poraženom timu falili su poeni Nene Ilarija ispod koša, a najefikasniji su bili Bil saa 16 i Vol sa 15 poena, a trebalo bi pomenuti i deset uhvyaćenih lopti Marcina Gortata i dabl-dabl učinak Trevora Arize od 12 koševa i 15 poena.

Bivša žena proteranog vlasnika LA Klipersa Šeli Sterling bila je na tribinama "Stejpls centra" ali nije donela sreću timu za koji je navijala. Oklahoma je bila bolja 118:112 u jednom šuterskom okršaju dva tima u kome nijednog trenutka nijedna ekipa nije imala dvocifrenu prednost.

Kevin Durant je bio na svom uobičajenom nivou sa 36 ubačenih poena i osam skokova, a sjajnu podršku imao je u Raselu Vestbruku koji je dodao 23 poena i imao čak 13 asistencija, a dva skoka su mu falila za tripl-dabl učinak. Serž Ibaka je takođe bio efikasan ubacivši 20 poena uz samo jedan promašaj iz igre.

Kod Klipersa Blejk Grifin je bio igrač koji je parirao Durentu, pa sje tako ostvario i sličan učinak od 34 poena, a imao je i isti borj skokova. Dpbru partiju pružili su i Kris Pol sa 21 poenom i neverovatnih 16 asistencija, dok je Džamal Kroford dodao 20 koševa.

NBA plej-of:

Vašington - Indijana 63:85, 1:2 u seriji

LA Klipers - Oklahoma siti 112:118, 1:2 u seriji

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA