RONALDO: Mogu mi oboriti rekord, ali ne mogu oduzeti sve što sam uradio!

Brazilski as priznao da će navijati protiv Nemačke i Miroslava Klosea koji je blizu da ga skine sa liste najboljih strelaca u istoriji SP

  • 8

Legendarni brazilski fudbaler Luis Nazario de Lima Ronaldo, koji je uvršten u najbolji tim Svetskih prvenstava, istakao je da ne bi voleo da njegov rekord po broju postignutih golova na Mundijalima bude oboren baš u Brazilu.

Upravo zbog toga Ronaldo će navijati protiv Nemačke i Miroslava Klosea kojem fali samo još jedan gol da dostigne Zubu. Brazilac je postigao 15, dok je Klose na koti 14.

Više o ovoj vesti možete pročitati na našem Specijalu posvećenom Svetskom prvenstvu u Brazilu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. jun 2014 | 22:34

    Samo ono drvo od Klosea da ne postigne gol, jer on ima fudbalskog znanja koliko je Ronaldo imao u malom prstu.

  • Kure

    11. jun 2014 | 00:13

    Sama pomisao da PRAVOG Ronalda poredim sa ovim Kloseom,tera me na smeh.pa Ronaldo je izmislio fudbal za ovoga.covek je bre sam sebi pravio sanse za gol.a za ovog klosea je igrala cela reprezentacija.ma primer,kada mi je dosadno mogu uvek da odgledam golove,driblinge,prodore od Ronalda.a sta da vidim od ovoga klosea-nista.ajde razumem da mozda Mesi,Nejmar,Porugalac ronaldo da se porede sa zubom,ali nemojte mi porediti klosea i BOGA ZUBU.a i ovaj klose je odigrao vec 15 svetskih prvenstava,pa nije ni cudo da je toliko golova dao.samo se iznerviram kada uporedjuju klosea sa Ronaldom

  • JoGoGo

    10. jun 2014 | 20:52

    Рекорди и јесу да се руше,шта си се уплашио,а теби нико не оспорава да си БИО одличан играч.Ипак долазе нове генерације!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA