Čović se povlači iz Zvezde, Maljković menja Radonjića?

Posle neuspeha u domaćem šampionatu sve češće su spekulacije da će doći do promene u vrhu Uprave crveno -belih dok je trener već spakovao kofere

  • 61

Posle još jedne poluspešne sezone Crvene zvezde, kao i svakog leta u poslednjih 16 godina, vreme je za veliko spremanje i promene. Prvi na udaru biće trener Dejan Radonjić koji nije uspeo da uradio ono što se ove sezone najavljivalo, a to je osvajanje sva tri trofeja.

Osim toga, Zvezda nije igrala najbolje kad je to bilo najpotrebnije u polufinalu ABA lige i na finalu plej -ofa gde je posle 1:0 u seriji izgubila tri meča zaredom, pa je razlaz sa crnogorskim stručnjakom izvestan. Čak i on sam na konferenciji nemušto je rekao da ne zna da li bi ostao u Zvezdi sledeće sezone.

Umesto njega, prema nekim informacijama koje prenose "Večernje novosti" trebalo bi da bude angažovan Božidar Maljković.

E sad, znajući Maljkovića i njegovu cenu, to deluje malo nerealno, ako se zna da je u Cedeviti radio za 500.000 evra po sezoni. Toliko Zvezda ne može da mu da. Ali, sve će zavisiti od toga da li će klub igrati Evroligu, što će biti poznato u sredu.

Sa druge strane očekuje se povlačenje predsednika Nebojoše Čovića je scenario koji se poslednjih nekoliko nedelja sve više prepričava po beogradskim košarkaškim krugovima, ali i u nekim emisijama koje se bave sportom.

Tokom sezone dosta je bilo nemira unutar struja u klubu što može da izazove lančane promene u vrhu Uprave kluba.  Takođe, nije poznat ni sastav tima za sledeću sezonu, jer su ugovori istakli vodećim igračima Demarkusu Nelsonu, Marku Simonoviću, Tadiji Dragićeviću, Rašku Katiću, Ivanu Radenoviću.

Čarls Dženkins je tokom sezone produžio ugovor, ali sa opcijom da može da ode ako se pojavi NBA ponuda

Sve u svemu Zvezdu očekuje još jedno burno leto.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    23. jun 2014 | 10:50

    SVE MOZE DA SE MENJA,ALI SAMPION OSTAJE ISTI PARTIZAN-MIT ILI CUDO !!!

  • Nislijka

    23. jun 2014 | 08:22

    Nije realno da se ocekuje da Covic ode...

  • Lesko

    23. jun 2014 | 08:21

    Uznite Duleta za jednu sezonu da vam osvoji neki pehar.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA