ŠOKANTNO: Jedan od najvećih sportista svih vremena priznao da je gej!

Višestruki olimpijski šampion koji je postao zvezda sa samo 15 godina priznao je u ekskluzivnom intervjuu da je zbog svog seksualnog opredeljenja imao problema sa depresijom zbog čega je vrlo rano prekinuo karijeru

  • 46

Jedan od najvećih sportista u istoriji, višestruki olimpijski šampion Jan Torp javno je priznao da je gej!

U podužem intervjuu koji bi trebalo da bude emitovan u nedelju Australijanac je ispričao da je homoseksualac i da je to jedan od razloga zašto je imao velikih problema sa depresijom zbog koje je vrlo rano okončao plivačku karijeru i koju je pokušavao da leči alkoholom zbog čega je nekoliko puta bio na odvikavanju.

On je priznao da je pokušavao da izlazi sa devojkama, ali da mu je to predstavljalo veliki problem i da mu je njegovo seksualno opredeljenje pravilo veliki problem.

Sjajni plivač je bio svojevremeno čudo od deteta kada je sa 15 godina na Olimpijskim igrama u Sidneju počeo da osvaja medalje, a ukupno sa Igara u Sidneju i Atini ima osvojenih pet zlatnih, tri srebrne i jednu bronzanu medalju.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • veronese

    12. jul 2014 | 19:03

    A svi su pricali-Pliva ko da ima torpedo nabijen u d...!

  • Mare

    12. jul 2014 | 23:17

    Gej lobi je mnogo jak u svetu.Tako da imamo primere gde se pogotovo u USA neki ljudi,ako zele da uspeju npr.u holivudu, im se da ultimatum,da moraju da se deklarisu kao gej.Tako naprimer gej lobi posle smrti nekog poznatog straijeg glumca oni mu "prilepe' da je bio gej?Moze im se.A to je sve psihologija da bi mi 'obicni' ljudi rekli'pa ako je toliko poznatih bilo gej,onda je valjda to normalno'?Cela fora je ta da prikazu kako je to 'normalno' ..

  • Krajišnik

    12. jul 2014 | 18:54

    Pederčina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA