Fjorentina za štopera Zvezde daje milion evra plus procenat od 20 odsto!

Supertalentovani Miloš Stojanović nalazi se na listi želja italijanskog kluba * Crveno-beli imaju rok od sedam dana

  • 3

Crvena zvezda bi neočekivano mogla da popuni, već duže vreme, praznu kasu pošto je italijanska Fjorentina ponudila solidan novac za mladog štopera Miloša Stojanovića.

Kako dnevni list ''Sport'' saznaje, Viola je na adresu Ljutice Bogdana 1a poslala ponudu vrednu milion evra plus 20 odsto od sledeće prodaje Stojanovića, računajući da bi mogli da prođu slično kao i sa Matijom Nastasićem jer se Zvezdinom štoperu predviđa odlična karijera.

Takođe, Stojanović bi ostao na Marakani u narednih godinu dana dok ne postane punoletan, a Zvezda je dobila rok od sedam dana da se izjasni o ovoj ponudi za talentovanog defanzivca koji je po dolasku Nenada Lalatovića prekomandovan u prvi tim, ali je pažnju na njega skrenuo i bivši trener Slaviša Stojanović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    17. jul 2014 | 08:25

    Takva nam je sudbina na žalost. Zamislite samo kako bi izgledao tim Partizana da nije bilo prodaja u poslednjih 5 godina. Stojkovic, Lomic, Nastasic, Savic, Rukavina, Petrović, Ljaljic, Jovetic, Lazar Markovic, Zoran Tosic, Mitrovic.. Igrali bi ligu šampiona i prolazili grupu lagano..

  • ilija

    17. jul 2014 | 10:42

    Sa jedne strane tih milion evra nije za bacanje Zvezda bi obezbedila novac za prelazni rok sto je najbitnije po meni mogla bi da pokupuje jos sta vredi po Srbiji ( Cavric,Drazic,Regan, i odlican stoper). A procenti da budu slag na tortu ali to ko zna kada ocekivati. U kakvoj je situaciji Zvezda ova ponuda moze dobro da dodje, eventualno probati da se podigne za jos 500.000 i to je to. Jer i Zvezda ako je mislila da ga pravi stoperom i da se nada nekoj prodaji, i to bi tek bilo za 4,5 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA