Prosinečki odmara igrače posle samo dve utakmice?!

Lazović je u kratkom vremenu odigrao dve prvenstvene utakmice i jednu za reprezentaciju, pa je malo umoran. Odmorićemo i Srđana Mijailovića, najavio trener "crveno-belih"

  • 0

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki već razmišlja o dvomeču u polufinalu Kupa Srbije protiv Partizana, iako njegovu ekipu već u sredu očekuje utakmica protiv Smedereva, u okviru 18. kola Jelen Superlige. Tome u prilog ide i činjenica da će Prosinečki odmoriti jednog od najboljih igrača Darka Lazovića u duelu sa "oklopnicima".

- Lazović je u kratkom vremenu odigrao dve prvenstvene utakmice i jednu za reprezentaciju, pa je malo umoran. Odmorićemo i Srđana Mijailovića, jer nas u sledećih sedam dana očekuju tri utakmice, pa sam rešio da ih malo rotiram - rekao je trener "crveno-belih", koji neće moći da računa ni na suspendovanog Duška Tošića.

- Smederevce dobro poznajemo, igrali smo sa njima prošle sezone i u Kupu. Očekujem da će postaviti jak blok i pokušati da nas iznenade iz kontri i polu-kontri. Uz ambijent na tribinama kakav nema niko u ligi, očekujem i treću pobedu.

Po njegovim rečima moguće je da će priliku dobiti još neki igrači koji do sada nisu igrali.

- Kasalica se oporavio i moguće da će zaigrati neki minut, možda i Asamoa - završio je Prosinečki.

Utakmica na Marakni igra se u sredu od 18:30, a ulaz za navijače je besplatan.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA