Paunović: Ponosan sam na igrače!

Prevashodni cilj u mlađim selekcijama je stvaranje igrača za A nacionalni tim, a ovi igrači su na pravom putu da to i postanu, kaže selektor omladinske fudbalske selekcije

  • 9

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Srbije, Veljko Paunović nije razočaran nakon eliminacije od Portugala u polufinalu evropskog Prvenstva u Mađarskoj, posle izvođenja jedanaesteraca.

Mogli su naši omladinci da do pobede stignu u regularnom delu, ali su Portugalci potvrdili klasu. Portugalu je ovo prvi remi u deset odigranih utakmica, do sada je zabeležio svih devet pobeda.

-Prezadovoljan sam odnosom mojih igrača prema obavezama i načinu igre na celom Evropskom prvenstvu. Ovo je nešto najlepše što mi se desilo u fudbalu, a puno sam prošao u igračkoj karijeri.

- Momci su bili sjajni, zahvaljujem im se za sve što su uradili tokom celog ciklusa. Verujem da javnost u Srbiji može da bude ponosna na njihove igre.

- Nismo uspeli protiv odličnih Portugalaca. Utakmica je bila izjednačena, a oba tima su se smenjivala u posedu lopte. Nakon penal ruleta, smogli smo snage da čestitamo protivniku.-

Selektor „Orlića“ je istakao da je srpska selekcija sastavljena od tri generacije igrača (1995,1996,1997):

-Napravili smo mnogo, prvi put u istoriji Srbije smo se plasirali na svetsko Prvenstvo za igrače do 20 godina. Napravili smo model, koji treba slediti.

- Prevashodni cilj u mlađim selekcijama je stvaranje igrača za A nacionalni tim, a ovi igrači su na pravom putu da to i postanu. Imali smo veliku podršku direktora, ali i celog Fudbalskog saveza Srbije.- poručio je Paunović

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Star Dance

    29. jul 2014 | 10:34

    Momci svaka čast!

  • srbIN

    29. jul 2014 | 09:05

    Мораш бити поносан на играче,дали су све од себе.. Само на себе баш и неби требао.. Лош одабир играча који су пуцали пенале,на томе си пао.. Знао си за оног првог да ни без голнама неби погодио оквир гола.. Просто психички није за то спреман.. А о руководсктву фк партизан би још додао да због оног помало малициознбог потеза и повлачења Живковића,желим да доживе тотлни дебакл,за анале фудбала..

  • Misko

    29. jul 2014 | 13:28

    Falio je tu Drulovic da vodi ovu ekipu! Sad bi bili u finalu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA