U RADU REVOLTIRANI: Kada će Novi Pazar da bude u Srbiji?

Čelnici superligaša sa Banjice su iznervirani činjenicom da ne mogu da vode svoje navijače na gostovanje u Novi Pazar, dok je nekim klubovima to dozvoljeno

  • 6

Odluka Zajednice Sueprligaša i Ministarstva unutrašnjih poslova da kao i prethodnih godina zabrani odlazak navijačima Rada na utakmicu u Novi Pazar izazavala je revolt među čelnicima "građevinara".

Generalni direktor kluba sa Banjice Uroš Tošić, čiji klub bi u okviru prvog kola Superlige Srbije trebalo da gostuje u gradu na Jošanici, zapitao se kome smeta njegov tim i navijači.

- Nažalost ponovo je fudbal u Srbiji i drugom planu. Mi smo na vreme sve prijavili i pružili garanciju za svoje navijače. Hteo bih da zna kome to Rad smeta? Zašto se razlikuje od ostalih klubova i ne može da vodi navijače u Novi Pazar? Da li je Novi Pazar deo Srbije - zapitao se Tošić i rekao da niko ne pita u kakvom se stanju nalazi superligaš sa Banjice.

- Upravno odbor Novog Pazara i Ministarstvo policije složili su se da ne mogu da garantuju bezbednost, ali kako mogu da garantuju bezbednsot navijačima Crvene zvezde i Partizana kada dolaze tamo. Ovo je kap koja je prelila čašu. Mi idemo na utakmicu znatno oslabljeni, jer nemamo pravo da registrujemo igrače. Niko ne pita u kakvom se položaju mi nalazimo.

Predstavnici Rada su najavili prethodnih dana da će voditi 250 svojih navijača na meč u subotu, ali do toga neće doći, a direktor "građevinara" je otkrio da su u klubu razmatrali da li uopšte i oni da putuju na utakmicu.

- Zbog čitave situacije razmatrali smo da li uopšte da idemo na utakmicu, a onda smo odlučili da idemo zbog naših mladih igrača. Ali dokle će biti ovakav prema Radu. Kada će Novi Pazar da postane deo Srbije - još jednom je ponovio svoje pitanje Tošić.

Susret između Novog Pazara i Rada igra se u subotu od 17:30 na Gradskom stadionu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strahinja

    8. avgust 2014 | 17:19

    Ako ne mogu da idu u NP onda lepo sa im se naredi da se utakmica odigra na stadionu koji ispunjava uslove organizacije iste pa cemo posle da vidimo da l' ce smeti da rade ovako nesto. Kraj svake price.

  • pazarac

    8. avgust 2014 | 15:58

    Kad i Kosovo hahahah

  • Mira

    8. avgust 2014 | 16:37

    Šnajderi iz pazara plaćaju porez Srbiji a ne bosni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA