Pred ovom navijačicom Fulama je puzao i Leonardo Dikaprio! (FOTO) (VIDEO)

Margo Robi znate iz filma "Vuk sa Vol Strita", ali sigurno niste znali da je ona fan kluba iz Londona

  • 1

 

Fudbaleri Fulama su proteklog vikenda igrali utakmicu protiv Milvola u okviru drugog kola Čempionšipa, a imali su podršku jedne prelepe navijačice.

U pitanju je australijska glumica, Margo Robi koja je svetsku slavu stekla ulogom u filmu "Vuk sa Vol Strita" gde igra partnerku Leonarda Dikaprija.

Fulam je tokom istorije imao brojne australijske fudbalere, pa je možda to razlog zbog koga Robi podržava Fulam. Ona je tako stala rame uz rame sa Hju Grantom i Kitom Alenom, koji takođe bodre crno-bele iz Londona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • momazver

    20. avgust 2014 | 15:10

    Ma nemate pojma. Puzao je za Tasom Kojic,koju znate iz one upecatljive grupne scene koja se zove *-ako trepnes,propustis-* kada u dvodelnom sarenom bikiniju,na vodoravne pruge,crvene zute,zelene,bele, stoji naslonjena na ogradu broda/ bela ograda ima 2 precke,okrugle,fi 250 mm,/ledjima okrenuta Di Kapriju u filmu *Vuk sa Vol strita*...ili je to mozda snimak sa neke privatne filmske zurke...A ova dama Margo je bese poznata po tome sto je nosala neku granu u nekom svom ,da ga nazovemo, kasting filmu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA