Vreme čitanja: oko 1 min.

Ko je sve od poznatih ličnosti posetio Superboul: Od Ilona Maska i Lebrona do Mekartnija i Džastina Bibera

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skup poznatih u Las Vegasu

  • 0
Ilon Mask na Superboulu Ethan Miller / Getty images / Profimedia

Ukupno 58. Superboul po redu nije razočarao previše navijača, posebno onih koji su se uključili od Halftajm šoua i pratili dešavanja od drugog poluvremena do kraja produžetka.

Kanzas Siti Čifsi porazili su San Francisko Fortinajnerse sa 25:22 tačdaunom na tri sekunde pre kraja dodatnog perioda i tako odbranili titulu osvojivši ukupno četvrtu u NFL istoriji.

Osim zvezda na samom terenu, kao i onih koje su nastupale na poluvremenu poput Ašera i Ališe Kiz, na tribinama je viđen ogroman broj poznatih ličnosti. Las Vegas je bio atraktivna lokacija, a i povodo sjajajn za njihove okupljanje, pa je tako bilo ljudi iz svih sfera života.

Lejdi Gaga, Džastin Biber, Bijonse, Džared Leto, Džej Zi, Gven Stefani i mnogi drugi branili su "boje" muzike, uz specijalnog gosta Pola Mekartnija! Naravno i Tejlor Sviftu u glavnojh ulozi.

Tu je bio i tehnološki mag Ilon Mask sa porodicom, Kendal Džener koja slavu stiče zahvaljujući svom pojavljivanju u medijima, takođe je bilo i glumaca poput Džimija Kimela, ali i Leonarda Di Kaprija.

NBA zvezda su bile predstavljenje sa najpoznatijim zvezdama poput Lebrona Džejmsa i Rasela Vestbruka...

(Telegraf.rs)

Video: Tom Brejdi otišao u penziju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA