Vujošević je nadmašio sebe: Đenka je naš, Pantelija je u komšiluku! (FOTO) (VIDEO)

Članovi stručnog štaba srpskog šampiona, na čelu sa trenerom Duškom Vujoševićem, odali su počast nedavno preminulom glumcu i velikom navijaču Partizana, Bori Todoroviću

  • 36

Košarkaši Partizana započeli su pripreme za narednu sezonu treningom u dvorani "Pionir".

Članovi stručnog štaba, na čelu sa trenerom Duškom Vujoševićem, odali su počast nedavno preminulom glumcu i velikom navijaču Partizana, Bori Todoroviću.

Velikan srpskog glumišta se proslavio ulogom Đenke u epskom filmu "Maratonci trče počasni krug", pa je shodno tome na majicama koje su nosili Vujošević i saradnici pisalo:

"Đenka je naš, Pantelija je u komšiluku".

Interesantno, košarkaš Crvene zvezde Čarls Dženkins je po dolasku u redove Partizanovog večitog rivala dobio nadimak Đenka.

Snimak "Sport Networka" sa Partizanovog treninga možete pogledati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • a ha

    29. avgust 2014 | 20:30

    dule odaje poštu velikom grobaru (i velikom glumcu) Bori Todoroviću ,tako što proziva klub koji stalno pobeđuje (doduše taj klub igra EL a mag samo cipiripi)... i kad ništa sa Zvezdom nema , dule-mag će iskoristiti priliku da pecne i da bude duhovit...u stvari nije on to uradio,to je marketing institucije koji je napravio VELIKI POSAO sa ovim natpisom...predpostavljam da marketing nekog kluba treba malo da razmišlja i o nebitnim stvarima tipa DOVESTI SPONZORE ili se partizan zadovoljava osvajanjem Agroživ super lige jer tu nema problema (sudije,gepek,pritisak koji počinje u februaru...)..čestitam vam 14 u nizu i želim vam sreće u žrebu za EK u sezoni 2015/2016....što se tiče Bore Todorovića,neka mu je laka zemlja

  • slobo

    29. avgust 2014 | 16:56

    Da covek ne poveruje koliko moze biti prostak i provokativan.Veliko zlo za srpski sport.Mars iz kosarke dok ne bude vece bruke.

  • Smesno

    29. avgust 2014 | 17:31

    Tebi je vise nos u komsiluku nego u svom dvoristu... Bolje gledaj da li je crveno svetlo na semaforu ili da li ide tramvaj...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA